Μοντέρνα Tracker Physical Fitness: Για τη Fashionista εν κινήσει

για χρόνια, οι άνθρωποι αναζητούν ένα κίνητρο για να συμμετάσχουν στο γυμναστήριο ή να σηκωθούν νωρίς για να συνεχίσουν το τζόκινγκ. Όπως και με την έλευση των φορητών gadgets, πολλές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις ήρθαν με την έννοια των ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης – που δήλωσαν ότι ήταν το τελικό κίνητρο.
Ένας προσωπικός ιχνηλάτης δραστηριότητας, ο οποίος πιστεύεται ότι βοηθά στην επίτευξη του στόχου, έχει υποβληθεί σε πολλές αναβαθμίσεις. Όπως και με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που προσκολλώνται στην γυμναστική, αυτά τα φορητά gadgets είναι τώρα όλη η οργή.

Από τις επιχειρήσεις όπως η Nike, καθώς και η Samsung στην LG, η Adidas καθώς και η πολική, όλα έχουν προσανατολιστεί όσο προκαλούν τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά για φυσική κατάσταση επίγνωση εν κινήσει.
Κατανοήσατε ότι η πρώτη συσκευή φυσικής κατάστασης εισήχθη το 1981, οι οποίες ήταν φορητέες οθόνες καρδιακού ρυθμού για τους αθλητές; Αυτοί οι υπολογιστές ποδηλάτων μεγέθους παρακολούθησης παρακολούθησαν ταχύτητα, διάρκεια, απόσταση κ.λπ.
Μέχρι το 2006, οι πολύ εξελιγμένοι φορητοί υπολογιστές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης προσφέρθηκαν με εξαιρετικά ολοκληρωμένη φυσική κατάρτιση, καθώς και εφαρμογή λογισμικού σχεδιασμού, καθώς και άρχισαν να προσφέρονται ως καταναλωτικά προϊόντα.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές που προσφέρονται στην αγορά που συγκεντρώνουν ζωοτροφές βιομετρικών δεδομένων που στοιβάζονται όλα σε ένα ρολόι καρπού ή ζώνη όπως η φορητή συσκευή. Πέρυσι, η αγορά δεν παρατηρήθηκε εντυπωσιακή ανύψωση στα φυσικά gadgets φυσικής κατάστασης όσον αφορά τη στατιστική έννοια.

Ωστόσο, το 2014 πιστεύεται ότι προσφέρει μια διαφορετική ιστορία χάρη στη μαζική τάση της τεχνολογίας που φοριέται. Η αγορά σήμερα ακτινοβολεί με γίγαντες όπως η Sony, η LG, η Samsung καθώς και η Nike μαζί με τις λιγότερο γνωστές επιχειρήσεις, όπως το Fitbit που κλείνει το κενό.
Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια σειρά από ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης που παρατάσσονται στην αγορά, καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ιδιωτικές ομοιότητες καθώς και απαιτήσεις. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα φορητά gadgets είναι αβίαστα σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται απευθείας γύρω από τον καρπό σας σαν να μοιάζουν με ρολόι ή βραχιόλι, άλλοι ιχνηλάτες κλιπουν γρήγορα στην τσέπη ή το φερμουάρ, καταλήγοντας έτσι να είναι μια τελική δήλωση στυλ ακόμη και στο γυμναστήριο ή το τζόκινγκ γύρω .

Αν και κάθε συσκευή, που προσφέρονται από διαφορετικές εταιρείες, τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά καθώς και τη λειτουργικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς αναφέρουν ό, τι από το ποσό των θερμίδων που καίγονται κατά την εκτέλεση μέχρι τον αριθμό των φορές που ξυπνάει ενώ κοιμάται. Τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, του κέρδους ανύψωσης, καθώς και της απόστασης ταξιδιού που είναι κατάλληλη μεταξύ άλλων στατιστικών που απαιτούνται για έναν αθλητικό άτομο.

Samsung Gear Fit
Ενώ οι ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης καθώς και οι smartwatches έρχονται μια δεκάρα δώδεκα, η Samsung έχει χειριστεί ωστόσο για να ενσωματώσει τα καλύτερα και των δύο. Η μάρκα δηλώνει ότι προσφέρει την τέλεια λύση με τα εργαλεία τους σε σχήμα – μια σωματική ζώνη φυσικής κατάστασης που φουσκώνει ένα κομψό στυλ με στρογγυλεμένη οθόνη, εκτός από μια παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, βηματόμετρο, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά smartwatch που ρίχνονται για μεγάλο βαθμό.

Το Gear 2 της Samsung, το οποίο έχει ένα πιο κομψό στυλ από τον προκάτοχό του, διαθέτει μια λεπτή σχεδίαση, οθόνη καρδιακού ρυθμού, βολβώδη κάμερα, ενσωματωμένο IR blaster καθώς και οθόνη καρδιακών ρυθμών. Οι εφαρμογές μου διαθέτουν προφορτωμένες καθώς και εφαρμογές παρακολούθησης τρίτων, οι οποίες μπορούν επίσης να εξαλειφθούν από τα αγαπημένα, το μενού κορυφαίου επιπέδου στο ρολόι.
Nike Fuelband
Η Nike προσφέρει το τελευταίο Nike+Fuelband που παρακολουθεί την καθημερινή σας άσκηση καθώς και τις θερμίδες που καίγονται ενώ κάνουν αυτές τις δραστηριότητες. Για κάθε δραστηριότητα, η λυχνία LED σε αυτή τη ζώνη Nike θα ανάψει, επιτρέποντάς σας έτσι να κατανοήσετε την πρόοδό σας.
Μπορείτε να ορίσετε αυτούς τους στόχους, να δείτε λεπτομερή πρόοδο, καθώς και να ξεκλειδώσετε τα επιτεύγματα για να παραμείνετε κίνητρα ή να τα μοιραστείτε με τα δίκτυα κοινωνικών μέσων μέσω της εφαρμογής iPhone.
Το βραχιολάκι αποτελείται από αισθητήρες κίνησης που παρακολουθεί την κίνηση σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, η οποία στη συνέχεια εξομοιώνεται σε σημεία «Nike Fuel». Αυτά τα σημεία σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους, ανεξάρτητα από τα αθλήματα που κάνετε.
Το gadget μετράει επίσης τα βήματα που παίρνετε – 10.000 κάθε μέρα θεωρούνται ένα μεγάλο σημάδι ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε την καθημερινή σας σωματική δραστηριότητα.
LG Lifeband Touch (Android/iOS)
Φαίνεται ότι ακόμη και η LG έχει επίσης ενταχθεί στον αγώνα αρουραίων. Η οθόνη OLED, Touch-Scroll αυτής της ζώνης υψηλής τεχνολογίας επιτρέπει στο άτομο να παρακολουθεί τα βήματα, τις θερμίδες που καίγονται, την ανύψωση, καθώς και τα μηνύματα οθόνης από το Android καθώς και τα gadgets iOS με το κτύπημα ενός δακτύλου.

Εκτός αυτού, η φορητή συσκευή είναι συμβατή με εφαρμογές τρίτων μερών, καθώς και διαθέτει επίσης επιτάχυνση επιτάχυνσης 3 αξόνων προς τα εμπρός, προς τα πίσω, καθώς και από πλευρά προς τα πλάγια.
Ελπίζω ότι αυτό βοηθά! Μείνετε σε σχήμα Μείνετε μοντέρνα!