Καλό για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα-εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το Micellar Water

κάθε φορά που δοκιμάζετε μια νέα κρέμα ενυδατικής ή κατά της γήρανσης, καθαριστικό ή αφαίρεσης μακιγιάζ, η καρδιά σας πάντα χτυπά λίγο πιο γρήγορα. Είναι πιθανόν να οφείλεται στο στοιχείο ανησυχίας – τι γίνεται αν κάνει το δέρμα ξηρό ή λεπτό ή προκαλεί breakouts δέρματος;
Η γενική πεποίθηση μπορεί να είναι ότι τα αφαίρεσης μακιγιάζ καταλήγουν να αφήνουν ένα λιπαρό συναίσθημα ή να αφήνουν το δέρμα σας να απογυμνωθεί από όλα τα φυσικά έλαια και την υγρασία.

Αγαπημένοι από μοντέλα, μακιγιάζ καλλιτέχνες (γιατί αφήνουν τους συντάκτες γοητείας), το Micellar Water για το δέρμα είναι το πιο αγαπημένο προϊόν στο παρασκήνιο σε κάθε βολή και εμφάνιση. Όταν σας λέω για το νέο Micellar Water του συστατικού γοητείας και πώς να χρησιμοποιήσετε το Micellar Water, το δέρμα σας μπορεί να αναρωτιέται πού ήταν αυτό το προϊόν όλα αυτά.
[Διαβάστε επίσης: σπιτικά μακιγιάζ από την κουζίνα σας!]
Πηγή: HuffingtonPost.Commicellar Water Benefits και η τεχνική εργασίας του
Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα. Και αυτό είναι το ίδιο με μικκυλικό νερό για το δέρμα. Δεν είναι παρά μια φόρμουλα που έρχεται γεμάτη με μικκύλια που είναι μικροσκοπικά μόρια καθαρισμού πετρελαίου που αιωρούνται σε μαλακό νερό. Το Micellar Water μπορεί να σας δώσει την αίσθηση του κανονικού νερού, αλλά δεν είναι.

Τώρα η γοητεία των μικκυλίων είναι ότι προσελκύονται από βρωμιά και πετρέλαιο, και έτσι είναι σε θέση να τραβήξουν τις ακαθαρσίες, χωρίς ποτέ να προκαλέσουν ξηρότητα του δέρματος. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο το Micellar Water είναι ένα προϊόν All-Star, επειδή όχι μόνο καθαρίζει το δέρμα και αφαιρεί το μακιγιάζ, σας δίνει επίσης ενυδάτωση του δέρματος.
Το καλύτερο μέρος δεν έχει ακόμη έρθει – μόλις εφαρμοστεί, δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε αυτό το προϊόν με νερό. Απλά αφήστε το να καθίσει στο πρόσωπό σας και να καθίσετε επειδή το μικκυλικό νερό ενυδατώνει επίσης το δέρμα σας. Έτσι, όταν σκέφτεστε τα οφέλη από μικκυλικά νερά, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό.

Πηγή: oprah.com -how για να χρησιμοποιήσετε micellar νερό
Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Micellar Water – ως αφαίρεση μακιγιάζ και ως καθαριστικό προσώπου. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι. Τώρα βρέξτε το με μικκυλικό νερό και σκουπίστε το πρόσωπό σας με αυτό. Επειδή δεν χρειάζεται έκπλυση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, είτε είναι πολύ ξηρό, επιρρεπές σε ακμή ή ευαίσθητο δέρμα, το μικκυλικό νερό δεν θα σας απογοητεύσει. Είδα πώς να χρησιμοποιήσετε το Micellar Water είναι τόσο εύκολο.
Πηγή: beautyheaven.com.aubrands micellar νερό
Μία ερώτηση που μπορεί να εμφανιστεί στο μυαλό σας είναι η μικροσκοπική καθαριστική εργασία. Εδώ είναι οι καλύτερες μάρκες καθαρισμού Micellar που είναι άφθονες απόδειξη αυτού του παιχνιδιού.

1. Bioderma Sensibio H2O Micellar
Ανήκε σε ένα από τα γνωστά γαλλικά εμπορικά σήματα, το Micellar Water έγινε ένα εμπορικό σήμα για να υπολογίσει, χάρη στη Bioderma. Αυτό το προϊόν λειτουργεί καλά για ευαίσθητο δέρμα, ιδιαίτερα. Αφαιρεί το βρωμιά και το μακιγιάζ χωρίς να προκαλεί βλάβη στο δέρμα σας. Επιπλέον, είναι ελαφρύ ως νερό.

Πηγή: theBeautyClub.com.au3. Avène Micellar Lotion Cleanser και Remover μακιγιάζ
Προερχόμενος από μια άλλη γαλλική φαρμακευτική, η Micellar Lotion Avène αφαιρεί ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα. Απλά πρέπει να σκουπίσετε το πρόσωπό σας με αυτήν την υπηρεσία και να δείτε πώς η βρωμιά εξαφανίζεται σε λεπτό αέρα.
[Διαβάστε επίσης: τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ]
4. Valmont Swiss Poly-Active Micellar Water
Κατασκευασμένο από σπάνια ελβετικά συστατικά, αυτό το καλύτερο νερό καθαρισμού των μικκυλικών είναι αρκετά πολυτελές. Έχει παγετώδες νερό και καθαρισμένο τριαντάφυλλο για να αφαιρέσει τη βρωμιά και το βρωμιά.
Πηγή: scentmonkey.comhope Έχετε μια νέα νέα προοπτική σε αυτό το νέο παριζιάνικο γοητεία εύρεση και πώς να χρησιμοποιήσετε micellar νερό. Πετάξτε σε μια γραμμή και πείτε μας τις απόψεις σας για το Micellar Water. Δεν θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε;