Πόσο μακιγιάζ είναι αρκετό;

Ακριβώς πόσο συχνά περπατάτε κάτω από το δρόμο ή σε μια γιορτή για να παρακολουθήσετε μια δέσμη των «λεγόμενων ομάδων», όλα τα dolled επάνω στις γραμμές των ιαπωνικών γυναικών Harajuku! Μάλλον εξοικειωμένο με ένα θέαμα, έτσι δεν είναι; Ειλικρινά, εμείς οι γυναίκες σε όλα τα σχήματα καθώς και τα μεγέθη, και οι τόνοι του δέρματος, γεννιούνται υπέροχοι, καθώς πραγματικά δεν θα απαιτούσαμε μακιγιάζ ως τέτοιο για να βελτιώσουμε την ομορφιά μας. Ωστόσο, τότε εξακολουθούμε να φεύγουμε από το φθινόπωρο των διαφημιστικών τεχνάσματα καθώς και τις πράξεις από διαφορετικά καλλυντικά εμπορικά σήματα, καθώς και να μην συνειδητοποιούμε την εικόνα του Touch Ups που κάνουν για να προσφέρουν τα πράγματα τους, καθώς και το φθινόπωρο που πάσχει από την αγορά οτιδήποτε σε ένα απόσπασμα για να μοιάζει με πρώτη αοιδός μελοδράματος!
Σταμάτα εκεί
Ενώ δεν είμαστε ενάντια στη χρήση του μακιγιάζ, αφού όλοι μας αρέσουν να ντύσουμε, καθώς και να παίζουμε με την εμφάνιση τώρα καθώς και τότε, η ανησυχία εδώ είναι, ακριβώς πόσο είναι πολύ πολύ; Ορισμένες γυναίκες πηγαίνουν πάνω από την κορυφή με το eyeliner, το κραγιόν ή τη σκιά των ματιών, καθώς και καταλήγουν να εμφανίζονται σαν κάτοικος τροπικών δασών.

Η ιδέα είναι να τονίσει την εμφάνιση καθώς και τον τόνο του δέρματος που έχετε γεννηθεί ή ευλογηθεί με, καθώς και να μην κάνετε μια ψευδαίσθηση των χαρακτηριστικών που απονέμονται. Μερικοί από εμάς μπορεί να βράζουμε, καθώς και να ζωγραφίσουμε την πόλη κόκκινη στην πλήρη εμφάνιση, ωστόσο, οι υπόλοιποι από εμάς προτιμούν το περιστασιακό eyeliner καθώς και τους highlighters για ένα άγγιγμα καθώς και λάμψη.
Πηγή: pinterest.comwhatever είναι η στάση σας σχετικά με τη χρήση μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε. Η συμφωνία σας είναι πράγματι ο πιο φυσικός καμβάς γύρω, ωστόσο πειραματίζεται λίγο πολύ ή εφαρμόζοντας πολλά μακιγιάζ δεν συνιστάται. Σεβαστείτε το δέρμα σας καθώς και θα σας σέβεται πίσω. καθώς και οτιδήποτε είναι κακό.
Τι γίνεται με την εμφάνιση των πέντε λεπτών;
Ένα γρήγορο updo, καθώς και μια γρήγορη κούκλα για το Day Time Office Saga είναι αυτό που κάθε κυρία επιθυμεί. Ωστόσο, ας κόψουμε κάποια χαλάρωση εδώ με τις παρακάτω συμβουλές για διαφορετικά προβλήματα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες στον γνήσιο κόσμο.

[Επίσης, διαβάστε: Συμβουλές μακιγιάζ Όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με αυτή τη σεζόν]
Η φυσική σας ομορφιά θα πρέπει να παρασύρεται, εκτός εάν του προγράμματος έχετε σημεία, acnes κλπ, καθώς δεν είστε τόσο άνετα να τα φτιάχνετε, πράγμα που σημαίνει ένα μεγάλο δεκαπέντε λεπτά για να ξεκινήσετε με ένα θεμέλιο, μια συμφωνία με σκόνη, γυαλιστερό χείλος όπως καθώς και ένα eyeliner θα ήταν αρκετό. Θυμηθείτε, θα χρησιμοποιούσατε αυτό το βλέμμα για να δουλέψετε, οπότε δεν θα προτείνουμε τη χρήση της ματιών!

Πηγή: pinterest.comnon-clumpy μάσκαρα, καθώς και μια μη βόλτα που θα ήταν επίσης μεγάλη για χρήση, αν θέλετε λίγο exotica αίσθηση για το ντύσιμο της Παρασκευής. Εάν επιλέξετε να μην φορέσετε eyeliner ή μάσκαρα, χρησιμοποιήστε μια επένδυση κέικ που έχει πηκτώματα πυριτίας σε αυτά. Μια επένδυση κέικ είναι διαφανής, καθώς δεν θα ξεχωρίζει για τη φθορά γραφείου της ημέρας. Κρατάει τις βλεφαρίδες Twiggy καθώς και κούκλα.

[Διαβάστε επίσης: Ακριβώς πώς να κάνετε τα μάτια να φαίνονται μεγάλα]

Πηγή: μακιγιάζ χρόνου Pinterest.com
Πραγματικά δεν επιθυμείτε να ονομάζεστε το δέντρο Walky-Talky-Christmas, τώρα εσείς, γι ‘αυτό και η διατήρησή του πολύ λίγο, καθώς και με ακτινοβολία πρέπει να είναι ο στόχος σας. Ενώ το μακιγιάζ της ημέρας πρέπει να είναι μαλακό και λεπτό, το αντίστροφο δεν ισχύει πάντα για τη νύχτα. Κρίνετε την εκδήλωση καθώς και την ευκαιρία, καθώς και το φόρεμα αναλόγως.
[SC: MediaD]

Κατανοήστε τη σημασία της περιγράμματος του προσώπου, το οποίο βοηθά να ορίσουν καθώς και να τονίσουν συγκεκριμένα μέρη της δομής του προσώπου, καθώς και να τα καθορίζουν.
Λάβετε υπόψη τη χρήση του ρουζ ή του ρουγίου, καθώς και όχι μόνο ρίχνει σε ένα ποπ χρώμα στα ζυγωματικά, ωστόσο, επισημαίνει τις περιοχές καθώς και τις καλύτερες ζώνες σε σας επίσης.
Επισημάνετε το οστό του φρυδιού με λευκές, κίτρινες ή ροδάκινοι αποχρώσεις, καθώς και μετά ξεκινήστε να χρωματίζετε τα βλέφαρα με ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ή το μέγιστο δύο, σε ένα χρώμα που ταιριάζει με το ντύσιμο σας.

Εάν τα μάτια έχουν το λάμψη και τη λάμψη, τα χείλη πρέπει να είναι αντίθετα. Εκτός αν φυσικά, έχετε σκοτεινό δέρμα, όπου τα μάτια είναι λιγότερο λαμπερά από τα χείλη!
Η ανάμειξη του μακιγιάζ είναι εξαιρετικά σημαντική, γι ‘αυτό και ένα σφουγγάρι καθώς και ένα καθαρό μπλέντερ πρέπει να είναι οι σύμμαχοί σας για χρήση.

Πηγή: pinterest.comwhatever είναι το swag σας καθώς και το στυλ σας, θα σας ζητήσαμε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη κρίση σας για να κατανοήσετε το δικαίωμα από το λάθος, χωρίς να παρακωλύετε μια ματιά!