Βασικές θεμελιώδεις αρχές για να φορέσετε την εμφάνιση back-to-campus

, παρόλο που είναι μόνο ένα μικρό πράγμα, χρησιμοποιώντας μια χαλαρή ενδυμασία θα σας κάνει να νιώσετε τόσο πολύ πιο θετικό στο κολέγιο.

vividspark.tumblr.com
Ένα πράγμα που μας ζητήθηκε πιθανότατα πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που πρέπει να φορέσετε στην τάξη στο κολέγιο. Έχουμε λύση σε αυτές τις ανησυχίες καθώς και περισσότερο, όπως οι γυναίκες κολλεγίων που τους αρέσει η μόδα, ωστόσο, πρέπει ακόμα να βγουν από το κρεβάτι καθώς και να φτάσουν στην τάξη εγκαίρως.

Βασικές θεμελιώδεις αρχές για να φορέσετε την εμφάνιση πίσω στην πανεπιστημιούπολη
Θυμηθείτε ότι η άνεση θα έπρεπε να έρχεται πάντα πρώτος. Τόνους σε βασικά τζιν, μπλουζάκια, κουμπιά πουκάμισα, μπλούζες, καθώς και εξωτερικά ενδύματα, όπως σακάκια denim. Επίσης, μην μην θυμάστε να συνδυάσετε την ενδυμασία του κολλεγίου σας με μοντέρνα πάνινα παπούτσια ή επίπεδη παπούτσια, καθώς και σακίδια ή τσάντες υπερβολικά μεγέθους, σε σχήμα όλων των καθημερινών σας απαραίτητων.

trini-g.com
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι από τη στιγμή που βρίσκεστε στο κολέγιο καθώς και κανείς δεν σας λέει τι να φορέσετε, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να φτάσετε σε παραπλανητική και να μην ενδιαφέρεστε για το τι φοράτε.

Δείτε επίσης

Άνοιξη
Η προτιμώμενη γιορτή μας φαίνεται από το Coachella 2022

Απλά μετακινηθείτε, καθώς και να δείτε μια επιλογή των θεμελιωδών θεμελιωδών σταθμών για να φορέσετε την εμφάνιση back-to-campus:

sistacafe.com
nhotuixach.com
modedamour.com
lacooletchic.tumblr.com
iamalexfinch.net
guitamoda.com
folk-media.com
Amazon.com
ShotFromtheStreet.com

Έκθεση TPS της Πέμπτης: Βοτανική φούστα εικόνων

Οι καθημερινές αναφορές TPS υποδηλώνουν ένα κομμάτι της κατάλληλης εργασίας ενδυμασίας σε διάφορες τιμές. Μου αρέσει η δομή σε αυτή τη φούστα μολυβιών – τα βοτανικά σχέδια είναι συναρπαστικά, ωστόσο δεν είναι τόσο καλά twee, καθώς και φυσικά, μου αρέσουν τα χρώματα. Είναι μέρος μιας φανταστικής πώλησης στο Anthropologie: ήταν $ 149, ωστόσο είναι τώρα $ 79. Ανθρωπολογία Βοτανική Φούστα Εικόνα Δύο επιλογές χαμηλότερης τιμής είναι εδώ, καθώς και εδώ, καθώς και μερικές επιλογές μεγέθους συν είναι εδώ καθώς και εδώ. Είδα ένα φανταστικό κομμάτι που θα θέλατε να συστήσετε; Παρακαλώ e-mail tps@corporette.com. (L-all)
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert-Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
Banana Republic-Εξαιρετική εκδήλωση Buddies & Household, 40% από την αγορά πλήρους τιμής!
Banana Republic Factory-Εξαιρετική εκδήλωση Buddies & Household, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – όσο το 50% έκλεψαν τα πάντα. Όλα τα denim $ 49.95; επιπλέον 15% off tops, shirts & παπούτσια
LOFT – 50% έκπτωση ό, τι και δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση τηλεφώνου, όσο 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η πώληση καλοκαιριού είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε όσο το 60% με 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Τρέχας της Βικτώριας-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy – έως και 35% από τα κρεβάτια τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας

Μερικές από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας εδώ στο Corporette…
12 απλές ενημερώσεις για το γραφείο

Εύκολες μέθοδοι που πρέπει να έχετε κατά νου για να λάβετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για δουλειά στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι προτιμώμενες τηλεοπτικές εκπομπές σας για την έμπνευση των ενδυμάτων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Μια αναδρομή 5 ταινιών που μας έδωσαν στόχους εργασίας

κινηματογράφου και θρησκείας είναι δύο πράγματα που υπαγορεύουν την ινδική κοινωνία. Δεν μπορούν να διαχωριστούν, αλλά επίσης καταλήγουν να προκαλούν σύγχυση σε πολλούς από εμάς. Όπως όταν χρησιμοποιούνται στη θέση του άλλου, όταν αφορά το ντύσιμο ή οδηγεί τη ζωή μας.
Ενώ η θρησκεία διδάσκει στις γυναίκες πώς να ντυθούν, είναι ο κινηματογράφος που διδάσκει τη σύγχρονη σύγχρονη γυναίκα πώς να ντύσει για το χώρο εργασίας.

[Επίσης, διαβάστε: Κομψή χειμερινή περίοδο για τις γυναίκες στην Ινδία]
Σας παίρνουμε μέσα από πέντε τέτοιες ταινίες Bollywood που εμπνέουν ντύσιμο στο χώρο εργασίας. Σίγουρα θα αγαπήσετε την προσπάθεια που έγιναν από αυτές τις ταινίες να κάνουν τους στόχους εργασίας να φορούν κορυφαία προτεραιότητα στο χώρο εργασίας.
Πικού
Η Deepika Padukone άξιζε πολύ το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ταινία Piku. Όχι μόνο για το ρόλο που γράφτηκε γι ‘αυτήν από τον σκηνοθέτη Shoojit Sircar, αλλά την αίσθηση του στυλ στην ταινία.

Αν θυμηθείτε την ταινία Piku, η Deepika Padukone έπαιξε το ρόλο ενός αρχιτέκτονα που έτρεξε τη δική της επιχείρηση. Αυτό δεν σήμαινε ότι ήταν ντυμένη με ακριβά κοστούμια εξουσίας που βλέπει κανείς σε εταιρικούς διαδρόμους, αλλά έξυπνα κούρνια που της έδωσαν τη θηλυκή και έντονη εμφάνιση.
Chic κοίταξε σε σχεδόν κάθε πλαίσιο της ταινίας, όταν κατευθύνθηκε στο γραφείο στο Kurtas σε συνδυασμό με ενδιαφέροντα πυθμένα.

Και δεν υπήρχε εδώ, αλλά μια κυρία που ονομάζεται Veera Kapur που έκανε το κοστούμι σχεδιασμό. Υπήρχε κάθε κομμάτι της έξυπνης και της εξουσίας στην εμφάνιση Culottes-and-Kurta της Deepika.
Συνολικά, ο Piku ήταν άξιος, επειδή σχεδόν προκάλεσε μια αίσθηση επίτευξης σε γυναίκες που φορούσαν ινδική φθορά για να εργαστούν.

Πηγή: desimartini.compk
Τα σπορ μαλλιά που έκαναν την Anushka Sharma παίζουν το ρόλο ενός δημοσιογράφου στην ταινία Blockbuster ‘PK’ χωρίς κόπο.
Με τη βοήθεια δύο σχεδιαστών κοστουμιών Manoshi Nath και Rushi Sharma, η ανδρογόνο εμφάνιση του «Jagat Janani» που έπαιξε ο Anushka συναντήθηκε ως ευπρόσδεκτο αεράκι στις ταινίες Bollywood.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, δεν υπήρχαν φορτία και φορτία από τηγανίτα που ωθούν στο Yami, απλά λεπτό γυμνό μακιγιάζ και υποτιμημένα αξεσουάρ.
Πηγή: CoveringMedia.com [SC: MediaD]
2 κράτη
Ως υπάλληλος της εταιρικής βιομηχανίας, η Ananya που έπαιξε η Alia Bhatt έθεσε την ινδική της εμφάνιση απίστευτα καλά. Ο κομψός Kurtas που αναπτύχθηκε από τον Pied Piper της Ινδίας στο Couture, η οποία αναπτύσσει το Manish Malhotra ενίσχυσε πολύ τη θηλυκή πλευρά της Alia, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση της ελευθερίας στην εταιρική ντύσιμο άθικτο.
Οι Kurtas που φορούσαν η Alia στην ταινία ήταν πολύ περισσότερο στην λεπτή πλευρά, η οποία της έδωσε ένα έξυπνο και κομψό πρόσωπο, όχι το βλέμμα του Behenji.
Πηγή: desidime.cominkaar
Είναι καλό να βλέπουμε τις ηρωίδες του Bollywood να πειραματίζονται με ρόλους και στολή σε ταινίες. Ένα τέτοιο κομμάτι απόλαυσης ήταν η Chitrangada Singh που παίζει έναν διαφημιστικό επαγγελματία στην ταινία Inkaar.
Τα κοστούμια της Chitrangada αναπτύχθηκαν από τους Rick Roy και Niharika Khan. Αυτό που το έκανε ξεχωριστό ήταν ότι ήταν ένα μείγμα ανάμεσα στο έξυπνο ντύσιμο γραφείου και το έντονο στυλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Chitrangada σίγουρα κούνησε στα κομψά φορέματα Midi, τα κομψά τακούνια και τα έντονα αξεσουάρ που σχεδόν σχημάτισαν την ψυχή της ταινίας. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει inkaar στα συγχαρητήρια που ήρθαν στο δρόμο της.
Πηγή: Buzzintown.com [Διαβάστε επίσης: Γυναίκες Work Wear Fashion Decoded]
Έτσι, αυτή ήταν μια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε μέσα από το dressing power που είναι μια έκφραση παιχνιδιών εξουσίας στον κόσμο των εταιρειών και των μέσων ενημέρωσης.
Ελπίζουμε να αγαπήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι στόχοι της εργασίας κάνουν μια ενδιαφέρουσα μετατόπιση σήμερα. Είναι κάτι που σας δίνει την ελευθερία να φορέσετε και να εκφράσετε τη γλώσσα του σώματός σας με σαφείς όρους κοπής.
Πείτε μας ποια ταινία που σημειώθηκε παραπάνω είναι η καλύτερη για να δώσετε στόχους εργασίας στην ινδική γυναίκα.

Βασικός οδηγός για το στυλ HoundStooth Pattern Αυτό το φθινόπωρο

σκέφτηκε ως κλασικό, το HoundStooth Print έχει ελεγχθεί από τη στιγμή και πάντα δίνεται η ζωή σε μια πολύ πιο σύγχρονη μέθοδο για το φθινόπωρο καθώς και την ντουλάπα χειμώνα. Φέτος, είμαστε όταν και πάλι βλέπουμε την επιστροφή του μοτίβου Houndstooth από όλα τα αξεσουάρ καθώς και τα ρούχα.

βιτάλης
Αυτό το μοτίβο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του 1990, όταν οι σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών όπως ο Chanel, ο Louis Vuitton, ο Emporio Armani, καθώς και ο Moschino προσαρμόζουν το μοτίβο Houndstooth στις συλλογές τους. Τα χρώματα ήταν αρχικά μαύρα και λευκά, αν και τώρα τα χρώματα του μοτίβου έχουν προσαρμοστεί σε ό, τι είναι σε εποχή αυτή τη στιγμή. Ένα δροσερό, χαλαρό σύνολο είναι εξίσου κρίσιμο με μια βραδινή εμφάνιση. Σας μεταφέρουν από μια θέση σε μία ακόμη, ενώ σας κάνουν να σας εύκολο και σίγουρο.

wendyslookbook
Μια άλλη μια φορά η εκτύπωση Houndstooth επιστρέφει στις ντουλάπες μας, ακριβώς εγκαίρως για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο, καθώς είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που είναι πίσω. Η κυριαρχία της σιλουέτας από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο, το θέμα HoundStooth High-Contrast παρουσιάζει ένα συνδυασμό vintage πνεύματος με μια σαφώς ανδρογόνο γοητεία. Από προϊόντα ενδυμάτων που είναι γενικά μαύρα καθώς και λευκά σε άλλα που είναι μπλε ή αποχρώσεις του κόκκινου. Αυτή η μόδα του φθινοπώρου έχει παράσχει σε αυτή την κομψή εκτύπωση.

Παυινένιο
Μετακινηθείτε προς τα κάτω για πολύ περισσότερα, καθώς και για καταστήματα θεμελιώδους οδηγού για το στυλ HoundStooth αυτό το φθινόπωρο:

mari_malibu
Hannah Houndstooth Tee πουκάμισο
μοναχικός
Plus Houndstooth Bishop Sleeve Jacket
itsjustinesjournal
Σχέδιο Shein Houndstooth Batwing Sleeve Sweatshirt Vest
Σάλιο λαιμός houndstooth εκτύπωση διπλό στήθος blazer
inthestyle.com
aresaixala
Plus Lapel Neck Houndstooth Print Blazer & Cami Dress
Τρελός για καρό κρέμας καρό μικροσκοπικό φούστα
@sophielouisesDiary
Κουμπί εκτύπωσης Houndstooth Λεπτομέρεια φούστα bodycon
@mandisfashionworld

Πώς να ολοκληρώσετε ένα απλό και εύκολο στυλ εργασίας

απλή και απλή και εύκολη μέθοδο για να ολοκληρώσετε ένα κομψό στυλ εργασίας ως κάποιον που εργάζεται σε μια εργασία 9 έως 5 Δευτέρα έως Παρασκευή ως σύμβουλος, ανακαλύπτοντας διαφορετικά, απλά επίσης Όπως είναι σημαντικές οι απλές και εύκολες μέθοδοι για την επίτευξη ενός κομψού στυλ εργασίας. Για μένα, το στυλ εργασίας δεν μπορεί να είναι κουραστικό, καθώς δεν πρέπει να είναι. Υπάρχουν τόσο πολλές απλές μεθόδους που μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα κομψό στυλ εργασίας χωρίς κόπο, καθώς και μία από αυτές τις μεθόδους είναι με μονοχρωματική εμφάνιση. Αντί να χρησιμοποιείτε την ίδια ακριβώς στολή εργασίας μαύρου και λευκού, Grays καθώς και NAVYS, δοκιμάστε ένα μονοχρωματικό ζευγάρωμα με χρώματα.
Αγοράστε το στυλ εργασίας μου

< >

Όσο μου αρέσει να πειραματίζομαι με διαφορετικές εμφανίσεις, εκτυπώσεις, σχέδια καθώς και χρώματα. Ωστόσο, όταν αφορά μια γρήγορη ενδυμασία που μπορώ να φορέσω καθώς και να βγάζω από το σπίτι, επιλέγω μια μονοχρωματική εμφάνιση όπως φαίνεται σε αυτή τη θέση. Πιστέψτε το σαν να χρησιμοποιείτε διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος. Πριν συμπληρώσετε την ντουλάπα σας με διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων, ελέγξτε αυτές τις προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε ένα αβίαστο στυλ εργασίας.

5 Προτάσεις για το πώς να ολοκληρώσετε ένα απλό και εύκολο κομψό στυλ εργασίας
Επιλέξτε παραδοσιακά κομμάτια: παραδοσιακό σακάκι, παντελόνι, δομημένο κουμπί κάτω, παραδοσιακή εφαρμογή όπως φαίνεται στη θέση
Κρατήστε το απλό: κρατήστε ό, τι και όχι περισσότερο από τρεις αποχρώσεις του χρώματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται τόσο έντονα ή σαν να ντυθείτε στο σκοτάδι
Συγκεντρώστε την ενδυμασία σας γύρω από ένα χρώμα: Επιλέξτε ένα χρώμα καθώς και να εργαστείτε γύρω από αυτό
Θυμηθείτε να διατηρήσετε τον συνδυασμό χρωμάτων σας απλό
Να είστε ενήμεροι για τις υφές: όσο θα θελήσετε να φορέσετε μονοχρωματική ενδυμασία ή χρώματα, να πληρώσετε ενδιαφέρον για τη δομή της εκτύπωσης που αναμιγνύετε. Η απλότητα είναι το κλειδί.

Ως μπόνους, επιβάλλετε την εμφάνισή σας με ένα παραδοσιακό όμως αξεσουάρ. Για το βλέμμα, το κομμάτι μου είναι αυτή η τσάντα αναζωογόνησης Pyo. Για μια απλή και εύκολη αίσθηση, ρίξτε το σακάκι στους ώμους σας.

Τι φθορά:
Blazer καθώς και παντελόνι μέσω του Massimo Dutti, παρόμοιο εδώ/εδώ // zara μπλούζα, δοκιμάστε αυτό εδώ/εδώ // bag // Αντλίες (δοκιμάστε αυτό εδώ),

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Η καλύτερη και κομψή ενδυμασία επισκεπτών γάμου

Πώς να φαίνεστε κομψό αλλά άνετο

Πώς να φορέσετε denim αυτό το καλοκαίρι

Απλή αλλά κομψή μέθοδος για να φορέσετε χρώμα…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!