Καλύτεροι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες πρέπει να αγοράσουν δερμάτινα σακάκια

από τον Dane Wetton στο Unsplash

Πολλά στυλ ενδυμάτων που έχουν εμφανιστεί καθώς και εξαφανίστηκαν, ωστόσο τα παραδοσιακά αλλά κομψά δερμάτινα σακάκια των γυναικών έχουν πάντα και πάντα να παραμένουν κλασικά. Φορέστε το σε ένα πάρτι, χαλαρό ταξίδι ή ως ασφάλεια από το κρύο, τα δερμάτινα σακάκια των γυναικών εξυπηρετούν τη λειτουργία ακριβώς δεξιά. Είναι σημαντικά σε κάθε ντουλάπα. Έχει απόλυτη λογική να επενδύσετε σε ένα μεγάλο δερμάτινο σακάκι από το δερμάτινο σακάκι των γυναικών, αν δεν έχετε και να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Λόγω της ευελιξίας τους, αυτά τα σακάκια έμειναν δημοφιλή. Μπορούν να συνδυαστούν με πολυάριθμα ενδύματα για να παράγουν μια ξεχωριστή εμφάνιση. Με ένα δερμάτινο σακάκι, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε είδος στυλ, καθώς και να είστε βέβαιος να παράγετε να κάνετε τα κεφάλια να γυρίσουν.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που απαιτείται να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε ένα δερμάτινο σακάκι, όπως το υλικό, το λεπτομέρειες, τον τύπο καθώς και το μέγεθος. Ο τύπος είναι κάτι που μπορείτε να επιλέξετε τη διατήρηση της λειτουργίας που θα το χρησιμοποιήσετε κατά νου. Όταν αφορά το μέγεθος, μην επιλέγετε ένα που δεν είναι εξαιρετικά σφιχτό ή εξαιρετικά χαλαρό.

Ποιο είναι το σημείο στην επένδυση σε ένα δερμάτινο σακάκι (όπως το δερμάτινο σακάκι είναι σίγουρα επενδυτικά κομμάτια) που είναι τόσο χαλαρά, καθώς και δεν εξυπηρετούν τη λειτουργία του να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχα; Το υλικό που χρησιμοποιείται για τη χειροτεχνία είναι ζωτικής σημασίας. Τα δερμάτινα σακάκια είναι όλα σχετικά με την πολυτέλεια, τη διαχρονικότητα καθώς και την αύρα τους, καθώς και αυτά τα στοιχεία συνδέονται σε μεγάλο βαθμό από το υλικό.

Δείτε επίσης

Άνοιξη
Απαίτηση κάτι διαφορετικό; Αυτές είναι οι ισχυρές έννοιες ενδυμασίας μόδας για αρχάριους

Το καλύτερο υλικό που χρησιμοποιείται για να κάνει ένα δερμάτινο σακάκι είναι αρνί, καθώς παρέχει εντελώς το σακάκι ο χαρακτήρας που το διακρίνει από άλλα σακάκια. Η κομψότητα που μεταδίδεται από το Lambskin είναι τέλεια καθώς και το σακάκι σας είναι υψηλότερη. Απλό που πηγαίνει ακόμα στο pattern, τα σακάκια Moto Lambskin είναι ομαλά και έντονα. Σκοπεύει να είναι σε σχήμα cosily, αλλά εντελώς ελεύθερη μέχρι το σημείο να χρησιμοποιηθεί πάνω από το σημαντικό στρώμα σας, δερμάτινα σακάκια είναι μια προηγμένη ερμηνεία των τσαλακών σακάκι.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τα δερμάτινα σακάκια των προτιμώμενων γυναικών σας με κόστος που είναι προσιτά. Γιατί να περιμένετε όταν μπορείτε να ενισχύσετε το πηλίκο της μόδας σας με τη μεγαλύτερη υψηλής ποιότητας καθώς και διαθέσιμη την ανθεκτικότητα; Τα σακάκια Nycleather γίνονται ιδιαίτερα για εσάς. Αποκτήστε το σακάκι που θέλετε εδώ, καθώς θα είστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσετε.

5 Σημαντικά έλαια για το Holi να εφαρμόσει στο σώμα πριν ξεκινήσετε να παίξετε

Τώρα καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε να εφαρμόσετε καθώς και να τρίψετε λίγο λάδι στο δέρμα καθώς και στο σώμα πριν παίξετε Holi, Εκτός από όλα τα μέσα, να το κάνετε, ωστόσο, κατανοήστε ποια από τα σημαντικά έλαια για το Holi θα ήταν καλύτερο στη χρήση.
Έλαια που θα υποβάλουν αίτηση πριν παίξετε holi
Σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας καθώς και την κατάσταση, θέλουμε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα σημαντικά έλαια για το Holi, τα οποία θα διασφαλίζουν το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου καθώς και από τα τοξικά χρωστικά. Ακριβώς εδώ είναι πέντε αξιοσημείωτα σημαντικά έλαια που θα εφαρμόσουν πριν παίξετε το Holi, το οποίο θα έπρεπε να αγοράσετε καθώς και να κρατήσετε τώρα!

[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να εξαλείψετε τα χρώματα Holi]
1. Το μεγάλο παλιό λάδι καρύδας
Μια κουταλιά της σούπας ζεστό λάδι καρύδας θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικό δέρματος καθώς και επειδή ο αμνημονεύτων χρονικών περιόδων, τα έλαια καρύδας για να εφαρμοστούν πριν από την παίζοντας Holi ήταν πάντα το κορυφαίο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει. Το πετρέλαιο είναι κατανοητό για τις ιδιότητές του κατά της γήρανσης, κατά των μικροβιακών, καθώς και για πολύ ιδιότητες ενυδάτωσης, οι οποίες βοηθούν να διατηρούν το δέρμα χωρίς κινδύνους από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου επίσης. Το λάδι καρύδας είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία κάνει αξιοσημείωτα πράγματα για το δέρμα σας. Ενώ θα παίζατε με έντονο τρόπο το Holi, θα υπήρχαν χρώματα που θα κολλήσουν στο δέρμα καθώς και θα πάνε και σε ρωγμές. Το λάδι καρύδας τρίβεται στο δέρμα πριν από την ημέρα ή την ημέρα του παιχνιδιού του Holi μπορεί να βοηθήσει την επισκευή να εργαστεί στο δέρμα καθώς και να εξαλείψει τη φθορά καθώς και το δάκρυ του δέρματος επίσης. Αυτό βοηθά να εξομαλύνει την υφή του δέρματος καθώς και να προστατεύει το δέρμα από τη μελλοντική ρωγμή.
Πηγή: drakes.com.au2. Δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας υπέροχο αμυγδαλέλαιο
Το αμυγδαλέλαιο για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα έχει χρησιμοποιηθεί από τους αισθητικούς καθώς και από την αγορά γοητείας για να δουλέψει μαγεία με το δέρμα καθώς και τα μαλλιά, ωστόσο αυτή τη φορά μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει το δέρμα από τους επιβλαβείς χρωστικές που έπαιζαν και κατά τη διάρκεια του Holi. Με πολλές βιταμίνες σε αυτό, ορυκτά, καθώς και υγιή λίπη, το υψηλό θρεπτικό υλικό στο αμυγδαλέλαιο το καθιστά ένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Κρατήστε το δέρμα σας υγιές καθώς και εύπλαστο, χρησιμοποιώντας μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο ως πράκτορα τριβής στο δέρμα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Holi. Οι ακτίνες UV του ήλιου μπορούν να βλάψουν το δέρμα, καθώς και ιδιαίτερα αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο βοηθά καθαρό καθώς και καθαρό, διασφάλιση, καθώς και να κάνει το δέρμα μαλακό καθώς και εύπλαστο επίσης. Το λάδι είναι μη λιπαρό, ευπροσάρμοστο, καθώς και εμπλουτίζοντας τη λάμψη στο δέρμα, εκτός από την ενυδάτωση του δέρματος. Δεν θα υπήρχε πολύ περισσότερος ερεθισμός του δέρματος, καθώς και breakouts για να προσφέρετε εκτός από τη χρήση θαυμάσιου αμυγδαλέλου.

Πηγή: hudabeauty.com3. Λεμόνι λάδι για να εμπλουτίσει το δέρμα με
Εάν προσφέρετε κοντά σας, επιλέξτε ένα μπουκάλι λεμονιού πετρελαίου που θα βοηθούσε να τρέφει το δέρμα καθώς και να το καθαρίσετε από τα χρώματα. Το λεμόνι πετάει επίσης ενάντια στην επίθεση των εντελώς ελεύθερων ριζών, καθώς και των τοξινών που συσσωρεύονται στο δέρμα, διατηρώντας το δέρμα χωρίς κίνδυνο από τις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα, καθώς και να ενεργοποιήσει κάθε κελί με ένα εξαιρετικά μεγάλο μασάζ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Holi. Με το όνομα του αντι-μικροβιακού ιδιοκτησίας, το λεμόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει χωρίς κίνδυνο καθώς και να προστατεύεται όταν τα βρώμικα χέρια αγγίζουν το δέρμα σας.
[Επίσης, διαβάστε: προτάσεις γοητείας για ένα holi χωρίς κίνδυνο]

Πηγή: tipsaholic.com4. Λάδι ηλιόσπορου για λαμπερό δέρμα
Τα περισσότερα ινδικά σπίτια χρησιμοποιούν λάδι ηλιόσπορου για να μαγειρέψουν καθώς και για διαφορετική υγεία και ευεξία, καθώς και λόγους γοητείας, ωστόσο αυτή τη φορά όταν διαβάζετε πολύ περισσότερα για το πώς να προστατεύετε το δέρμα από τα χρώματα Holi, θα σας ζητούσαμε να χρησιμοποιήσετε μια κουταλιά της σούπας από λάδι ηλίανθου σπόρου επίσης. Από το τυπικό έως το λιπαρό, ξηρό έως ευαίσθητους τύπους δέρματος, το λάδι ηλίανθου σπόρου μπορεί να βοηθήσει ως πράκτορας καθαρισμού. Το πετρέλαιο δεν προκαλεί το δέρμα, καθώς δεν θα υπήρχε πολύ πιο ερεθισμός για να προσφέρουμε επίσης. Το λάδι ηλιόσπορου έχει αντιοξειδωτικά που αγωνίζονται ενάντια σε εντελώς ελεύθερες ρίζες, καθώς και ομοίως ενισχύουν ως υπηρεσία καθαρισμού μετά το παιχνίδι της Holi. Εφαρμόστε μια κουταλιά της σούπας λάδι ηλιόσπορου μια ώρα πριν παίξετε holi στο δέρμα σας. Βοηθά να εξαλείψει τα χρώματα γρηγορότερα.
Πηγή: AthenatradeWinds.com [SC: MediaD]

5. Πραίο για λάδι για λαμπερό άψογο δέρμα
Αναρωτιέστε αν θα παίξετε ή όχι Holi, αφού φοβάστε ότι τα χρώματα θα χαλάσουν το δέρμα σας; Μην ανησυχείτε! Εφόσον έχετε μερικές σταγόνες από πετρελαιοφόρο πετρέλαιο αναμεμειγμένο με μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, δεν θα χρειαστεί να χάσετε αυτή τη λάμψη. Εφαρμόστε το παρασκεύασμα μία ώρα πριν από το παιχνίδι του Holi καθώς και την απόλαυση του χρόνου σας. πλυντήριο με ψυχρό νερό αργότερα, καθώς και στη συνέχεια στεγνώστε το δέρμα, θα παρατηρήσετε ότι όλο το χρώμα έχει περάσει σε χρόνο μηδέν, καθώς και τα αντιοξειδωτικά σε πετρελαιοφόρο διασφάλιση του δέρματος από τις επιβλαβείς τοξίνες καθώς και τις ακτίνες του ήλιου του ήλιου επισης.
[Επίσης, διαβάστε: Οφέλη από πετρέλαιο με αγκαλιά]

8 σπιτικά λάδια μαλλιών για λάμψη, αναπήδηση και όγκο

το πετρέλαιο των μαλλιών σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα κρατήσετε υγιείς. Λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος και της ρύπανσης, τα μαλλιά μας παίρνουν φρικιαστικά και κατεστραμμένα, με αποτέλεσμα την απώλεια μαλλιών, την πιτυρίδα και τις λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής.
Ο κλάδος της προσφυγής δεν είχε αφήσει καμία πέτρα στην προώθηση διαφόρων προϊόντων φροντίδας μαλλιών, στοχεύοντας σε όλα τα είδη των μαλλιών. Έχετε ορισμένα σαμπουάν για ξηρά μαλλιά, σαμπουάν κατά της δυσκολίας, σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, κλιματιστικά για να ασχοληθείτε με σγουρά μαλλιά, μετά από ορό σαμπουάν και τι όχι. Αλλά, πήραμε ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα; Η απάντηση είναι όχι. Καταλήγουμε να ξοδεύουμε χιλιάδες δολάρια στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει τέλος στα προβλήματα των μαλλιών. Δεν κατανοούμε ότι αυτά τα προϊόντα που προσανατολίζονται σε χημικά δεν είναι η μόνη λύση.

Το σώμα μας πρέπει να καθαριστεί κατάλληλα για να ρίξει τις τοξίνες έξω. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη υγιούς δέρματος και μαλλιών. Δεύτερον, πρέπει να προμηθεύσουμε το σώμα με άφθονη ποσότητα βιταμινών και διατροφής. Το πιο κρίσιμο πράγμα είναι να παραμείνετε ενυδατωμένοι, δηλαδή η υγρή πρόσληψη πρέπει να είναι υψηλότερη για να αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το σώμα και τα μαλλιά. Μόλις επιτευχθούν αυτά, πρέπει να επικεντρωθούμε στην εξωτερική φροντίδα, όπως ο καθαρισμός του τριχωτού της κεφαλής, το λάδι, το σαμπουάν και η προετοιμασία των μαλλιών. Κάποιος πρέπει να αποφύγει τη χρήση χημικών ουσιών ή τουλάχιστον να μειώσει τη χρήση.
Τα παρακάτω είναι μερικά από τα σπιτικά λάδια μαλλιών που θα σας εγγυηθούν τα αποτελέσματα εάν χρησιμοποιούνται τακτικά:
1. Φύλλα καρύδας και κάρυ φύλλα: Ναι, μιλάω για τα φύλλα κάρυ που είναι ένα βασικό συστατικό σε πολλά ινδικά πιάτα. Δεν είναι απλώς ένα νόστιμο μπαχαρικό, αλλά και ένα θαύμα για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Μέθοδος: Βράζετε λίγο λάδι καρύδας με φρέσκα φύλλα κάρυ. Αφήστε το να βράσει μέχρι να αρχίσει τα πράσινα φύλλα να γυρίζει καφέ και σχηματίζεται ένα μαύρο υπόλειμμα. Αφήστε το να κρυώσει, ανακατέψτε το και αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Εφαρμόστε το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής σας καθώς και τα μαλλιά. Κρατήστε το για περίπου μια ώρα και στη συνέχεια πλύνετε με ήπιο σαμπουάν. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα και δείτε τα αποτελέσματα σταδιακά. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα γκρίζα μαλλιά και επίσης την τριχόπτωση. Η ανάπτυξη των μαλλιών μπορεί επίσης να παρατηρηθεί σταδιακά.
Πηγή: pintrest.com2. Καστοάριο: Είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για την ανάπτυξη των μαλλιών, ιδανική από τα φρύδια σας στις βλεφαρίδες των ματιών. Το λάδι είναι λιπαρό στη φύση. Για το λόγο αυτό πρέπει να αναμιχθεί με άλλα έλαια ή προϊόντα για να το πάρει σε υγρή μορφή.

Μέθοδος: Εάν είστε άνετοι με την εφαρμογή μόνο του καστορέλαιο, μπορείτε απλά να αρχίσετε να το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, να το καλύψετε με ένα καπάκι ντους και να το αφήσετε εν μία νυκτί. Μπορείτε να προσθέσετε σταγόνες αμυγδάλου ή ελαιόλαδο, αν δεν σας αρέσει η λιπαρότητα. Πλύνετε το επόμενο πρωί με ένα ήπιο σαμπουάν. Εφαρμόστε το δύο φορές την εβδομάδα για να δείτε τα αποτελέσματα.
3. Λάδι καρύδας με αβοκάντο: Μέθοδος: Εφαρμόστε ζεστό λάδι καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας. Αφήστε τη ζεστασιά του λαδιού να απορροφηθεί από τις ρίζες των μαλλιών. Βάλτε ένα αβοκάντο ή το συνδυάστε σε μια ομαλή πάστα. Η συνέπεια πρέπει να ρυθμιστεί ιδανική, ώστε να γίνει ευκολότερη η έκπλυση. Μασάζ τις ιδέες των μαλλιών σας με την πάστα και αφήστε το να παραμείνει για 10-15 λεπτά. Ξεπλύνετε το με κρύο νερό και στη συνέχεια το πλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Το μίγμα καρύδας και αβοκάντο προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας αν είναι ξηρό. Επίσης, απαλλάσσεται από την απολέπιση και την πιτυρίδα, και κρατά τα μαλλιά σας ασφαλή από τη ζημιά από τον ήλιο. Εφαρμόστε το δύο φορές το μήνα για να παρατηρήσετε την αλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι η πάστα αβοκάντο αφαιρείται εντελώς από τα μαλλιά ενώ ξεπλύνετε.

[SC: MediaD]
4. Αμύγδαλο: Η φροντίδα των μαλλιών είναι ελλιπής χωρίς να αναφέρει το αμυγδαλέλαιο. Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην μαλάκυνση των μαλλιών, την ενίσχυση και την ανάπτυξη των μαλλιών. Τρέφει τα μαλλιά σας.

Μέθοδος: Ρίξτε περίπου 5 κουταλάκια του γλυκού ελαιολάδου σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε λίγες σταγόνες μελιού σε αυτό, χτυπήστε τακτικά και συνεχίστε να προσθέτετε μέλι μέχρι η συνοχή της μάσκας να είναι ομαλή και διαχειρίσιμη. Μασάζ τη μάσκα σε υγρά μαλλιά. Καλύψτε το χρησιμοποιώντας ένα καπάκι ντους ή μια πλαστική σακούλα έτσι ώστε η θερμότητα να διατηρείται. Αφήστε το λάδι να εγκατασταθεί για περίπου 2 ώρες. Ξεπλύνετε καλά και πλύνετε το με ένα ήπιο σαμπουάν. Εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή: pintrest.com7. Ο κρόκος αυγού και το ελαιόλαδο: Ο κρόκος αυγού είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και υπερ-θορυβώδη λιπαρά οξέα που βοηθούν στην κατασκευή μαλακότερων, πιο λαμπερών και πιο υγιεινών. Το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για τυχόν ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.
Μέθοδος: Ανακατέψτε 2 κρόκους αυγών με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και στη συνέχεια αποδυναμώνουν το μείγμα με περίπου μισό φλιτζάνι νερό. Μασάζ αυτό το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μην μασάζ αυστηρά καθώς θα προκαλέσει θραύση των μαλλιών. Αφήστε το να διαμένει στις δίσκές σας για 20 λεπτά και να το ξεπλύνετε με κρύο νερό. Σαμπουάν εάν απαιτείται. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μία φορά το μήνα.
8. Λάδι καρύδας και ιβίσκος: Μέθοδος: Πάρτε μερικά πέταλα ιβίσκου και συντρίψτε τα. Προσθέστε αυτό με μικρό λάδι καρύδας και βράστε μαζί. Ψύξτε το. Χρησιμοποιήστε το λάδι για να μασάζ το τριχωτό της κεφαλής σας. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα ξενοδοχείου και αφήστε τα για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό και σαμπουάν. Ο Hibiscus θα αφήσει τα μαλλιά σας μαλακά και μεταξένια. Τοnull

Έκθεση TPS της Τρίτης: Η Leena προσαρμοσμένη φόρεμα

Οι καθημερινές μας αναφορές TPS υποδηλώνουν ένα κομμάτι της κατάλληλης εργασίας ενδυμασίας σε διάφορες τιμές. LOOOOOVE αυτό το απλό μαύρο φόρεμα από το Reiss. Ένα V-neck που, τελικά, είναι τελείως κατάλληλη. Ένα ωραίο, υψηλό ντεκολτέ στην πλάτη-με ένα μη εκτεθειμένο φερμουάρ. Επιπλέον, είναι εντελώς επενδεδυμένο. Χουζά! Είναι $ 340 σε μεγέθη 0-10. REISS Leena Προσαρμοσμένη PSST PSST: Ακριβώς εδώ είναι εναλλακτικές και εναλλακτικές λύσεις μεγέθους συν το μέγεθος. Είδα ένα εξαιρετικό κομμάτι που θα θέλατε να συστήσετε; Παρακαλώ e-mail tps@corporette.com.
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert-Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση Good Friends & Household, 40% από την αγορά πλήρους τιμής σας!
BANANA Republic Factory-Εξατομικευμένη εκδήλωση Good Friends & Household, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – όσο το 50% έκλεψαν τα πάντα. Όλα τα denim $ 49.95; επιπλέον 15% off tops, shirts & παπούτσια
LOFT – 50% έκπτωση ό, τι και δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση τηλεφώνου, όσο 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η πώληση καλοκαιριού είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε όσο το 60% με 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Τρέχας της Βικτώριας-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy – έως και 35% από τα κρεβάτια τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας

Μερικές από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας εδώ στο Corporette…
12 απλές ενημερώσεις για το γραφείο

Εύκολες μέθοδοι που πρέπει να έχετε κατά νου για να λάβετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για δουλειά στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι προτιμώμενες τηλεοπτικές εκπομπές σας για την έμπνευση των ενδυμάτων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Η Ashley Nell Tipton εισάγει συλλογή νυχιών με διάδρομο δρομολογίων δακτυλίων!

Προσπαθώντας να βρείτε τις επιλογές εργασίας για το μέγεθος της εργασίας; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα καθώς και στυλ εμπειρογνωμόνων, με μέγεθος 30.

Οι Celebs λειτούργησαν τις καρδιές μας με την παρουσία τους στο πάρτι εκτόξευσης Audi A5

Η εκτόξευση του Audi A5 [αποδείχθηκε] ζωντανή και ήταν απολύτως ένα χτύπημα χτύπημα με την παρουσία των ομορφιών της Β-πόλης. Το Hey There Audi Soiree περιελάμβανε επίσης μια επίδειξη μόδας από τους Falguni και Shane Peacock και οι διασημότητες μας δεν άφησαν καμία πέτρα που εκθέτουν τα μοντέρνα avatars τους.
Έτσι δεν υπάρχουν πολύ πιο dilly-dalling κυρίες, ας πηδήξουμε ιδανικά στις λεπτομέρειες-

Κρίτη Σανόν
Στο πάρτι εκτόξευσης, η πιο τρέχουσα και λαμπερή ταλαντούχα ηθοποιό μας, η Kriti Sanon, εντοπίστηκε στέλνοντας λαμπερές σπινθήρες στο glam cam με το στυλ της. Σε ένα φόρεμα Gabriella Maxi που έγραψε ισχυρές νότες μόδας με το λαιμόκοψη, το μικροσκοπικό μοτίβο φόρεμα, το σχεδόν πίσω χαρακτηριστικό και το στρώμα του μηρού-υψηλού σχισμή του ρούχων, η Kriti ήταν εκπληκτική. Τα κοσμήματα Minerali, μαύρα σανδάλια ήταν όλα αυτά που η ντίβα έπρεπε να καρφώσει το στυλ σε ευκολία.

Κομψή μεσαία αλογοουρά, καπνιστά μάτια και καλά ισορροπημένο φυσικό μακιγιάζ έβαλαν την εμφάνιση στην καταπληκτική ταλάντευση για την Κρίτη. Όλες οι πιστωτικές βαθμολογίες styling μεταφέρουν στο Sukriti Grover.

Σοφία Τσουντρί
Σε ένα μαύρο και χρυσό μαύρο και χρυσό διακοσμημένο μικροσκοπικό φόρεμα από τον Manish Malhotra, η Sophie Choudry πρόσθεσε το Audi Soiree που διοργάνωσε το Hey There Magazine India. Με τα κομψά τακούνια του μαύρου αστραγάλου και το μαύρο συμπλέκτη του Valentino, πήγε όλα γεμάτα με το avatar της. Η μαλακή κυματιστή κόμμωση, το φτερωτό eyeliner, και τα ματ τελειωμένα χείλη στρογγυλοποίησαν το λαμπερό στυλ της.

Pooja Hegde
Δίνοντας την υποστήριξή της στο Duo Designer, Falguni και Shane Peacock στο show Fashion που οργανώθηκε κατά την έναρξη του Audi A5, ο Pooja Hegde βγήκε σε στυλ δολοφόνων από την ίδια ετικέτα. Σε μια μαύρη στολή με ασημένια εξωραϊσμό παγώνι που δημιούργησε όμορφα από την Falguni & Shane Peacock, ήταν μια επιτομή και χάρη. Κρατώντας το παιχνίδι αξεσουάρ της ελάχιστο και με τα μέσα με τα μαλλιά ίσια μαλλιά και μεταλλική σκιά ματιών, κοίταξε ασαφές και λατρευτικό.

[SC: MediaD]

Ileana d’cruz
Για την εκδήλωση μεγάλης πολυτελούς αυτοκινήτου, η Ileana εμφανίστηκε σε δύο διαφορετικά avatars και μας έπιασε από έκπληξη. Προσδιορίστηκε σε ένα φόρεμα με κόκκινο μηρό υψηλού μηρού με την κομψή κομμωτή, τα χρυσά στεφάνια και τα κόκκινα καυτά χείλη.

Η Ileana εντοπίστηκε επίσης κάνοντας ένα στυλ φόρεμα πάρτι σε μια λαμπερή πλάκα και ετικέτα ιτιάς. Πηγαίνοντας μηδέν με αξεσουάρ και με τα βρώμικα, κυματιστά μαλλιά της, μας έκπληκτος με την απλότητα της.
Όσο είμαστε μεγάλοι, πολυτελείς εραστές αυτοκινήτων, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να θαυμάζουμε την έκκληση των divas που πυροδότησε την εκδήλωση. Ελπίζω να απολαύσετε την sneak-peek!
Πηγή εικόνων: Instagram

9 Οι καλύτερες θεραπείες για το κτύπημα πίσω από το αυτί (συμπτώματα καθώς και αιτίες)

δεν θα ανησυχούν όταν παρατηρείτε απροσδόκητα ότι υπάρχει ένα limp πίσω από το αυτί σας;
Μπορεί ή όχι να μην είναι ο πόνος, ωστόσο είναι απολύτως ορατό, καθώς μπορεί να είναι μια ένδειξη για κάτι που δεν γνωρίζετε καν!

Τα σπουδαία νέα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη θέση καθώς και να πάρετε μια δίκαιη ιδέα για το πώς ακριβώς καθώς και γιατί το πήρατε στην πρώτη θέση καθώς και μερικές αποτελεσματικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να το ξεφορτωθείτε για το καλό .
Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε περισσότερα:
Συμπτώματα για το κομμάτι πίσω από το αυτί
Λοιπόν, το πιο τυπικό σημάδι για ένα κομμάτι πίσω από το αυτί σας είναι όταν αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας τύπος blob που μπορεί ή όχι να είναι οδυνηρό. Συνήθως θα καθιερωθεί ακριβώς πίσω από το αυτί ή μπορεί να το πάρετε κοντά στον λοβό του αυτιού – διαφέρει από άτομο σε άτομο. Λοιπόν, πώς πήρατε αυτό το κομμάτι στην πρώτη θέση; Παρακάτω είναι μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να το έχουν καθορίσει:

Chills: Όταν είστε ιδιαίτερα ψυχρός ή ψυχρός, το σώμα σας μπορεί να ανταποκριθεί με το κομμάτι
Πόνος: Οι πόνοι του σώματος καθώς και οι πόνοι των αρθρώσεων μπορεί επίσης να προκαλέσουν ένα κομμάτι πίσω από τα αυτιά σας
Κόπωση: Η ακραία κόπωση ή το άγχος και το άγχος μπορεί να προκαλέσουν κομμάτια
Πυρετός: Εάν έχετε πυρετό ή βήχα, καθώς και ψυχρό να πάει μαζί με πονοκεφάλους, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω από το αυτί σας
Απώλεια της όρεξης: Η απώλεια της όρεξης μπορεί επίσης να υποδηλώνει ένα κομμάτι. Έτσι, όταν δεν αισθάνεστε σαν να τρώτε φαγητό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω από τα αυτιά σας
Νυχτερινές ιδρώτες: Εάν έχετε ακραίες νυχτερινές εφιδρώσεις, μπορεί να είναι ένας δείκτης του κομματιού πίσω από το αυτί σας
Απώλεια βάρους: Η σοβαρή απώλεια βάρους μπορεί επίσης να προχωρήσει μαζί με ένα κομμάτι πίσω από τα χρόνια σας
Δυσφορία ή πόνο: Εάν έχετε συνεχή δυσφορία καθώς και γύρω από το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει αν έχετε κάτι πίσω από το αυτί σας. Οι δυνατότητες είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να πάρετε ένα κομμάτι πίσω από το αυτί σας
Μικρά μαλακά κομμάτια: λίγο μαλακά κομμάτια καθώς και γύρω από το αυτί σας είναι ένας δείκτης ενός μεγαλύτερου κομματιού
Το Bump-Like Bump: Ένα μικρό χτύπημα που μοιάζει με σπυράκια μπορεί επίσης να καταλήξει να καταλήγει να είναι ένα κομμάτι huger, οπότε πρέπει πάντα να κρατάτε μια απόλαυση έξω.

Αιτίες του κομματιού πίσω από το αυτί
Όπως και τα συμπτώματα που επεσήμαναν παραπάνω, μπορεί επίσης να υπάρχουν αρκετοί ενεργοποιητές γιατί παίρνετε ένα κομμάτι πίσω από το αυτί σας.
Ακολουθούν μερικές από τις τυπικές σκανδάλες αυτού του αντιαισθητικού κομματιού:

Ακμή: Αν και όχι τόσο συνηθισμένη, συχνά μπορεί να πάρετε σπυράκια λόγω των φραγμένων πόρων, καθώς και αυτό μπορεί να υποθέσει τον τύπο ενός κομματιού πίσω από το αυτί σας. Μπορεί ή δεν μπορεί να είναι οδυνηρό, ωστόσο προσπαθήστε να μην το ανοίξετε, καθώς και να το αποκατασταθεί μόνος του
Λυμφαδενοπάθεια: Ομοίως κατανοήθηκε ως φλεγμονώδης λεμφαδένας, υπάρχουν διαφορετικοί τέτοιοι κόμβοι στο σώμα σας. Ο κόμβος διογκώνεται σε δράση σε μια λοίμωξη καθώς και συχνά υπάρχει άνοδο πίσω από το λαιμό σας που μπορεί να μοιάζει με ένα κομμάτι πίσω από το αυτί σας. Δεν υπάρχει καμία αιτία ανησυχίας για έναν φλεγμονώδη λεμφαδένα, καθώς και υποχωρεί από μόνη της. Ωστόσο, αν δεν πέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να το επιθεωρηθεί από έναν επαγγελματία
Λοίμωξη: Εάν έχετε λοίμωξη ή πρήξιμο στο λαιμό μπορεί να κορυφωθεί με τον τύπο ενός κομματιού πίσω από το αυτί
Lipoma: Το Lipoma είναι επίσης κατανοητό ως μια λιπαρή κατάθεση, όπως και εμφανίζεται ανάμεσα στα στρώματα του δέρματος. Κανονικά εξαφανίζεται από μόνο του, καθώς δεν είναι καθόλου επιβλαβές
Κύστυρες: Εάν έχετε ρίζες που έχουν υποστεί βλάβη ή λάδι πετρελαίου, τότε το δέρμα δεν θα ρίξει το νεκρό δέρμα που ρίχνει τακτικά. Αντ ‘αυτού, θα συνεχίσει να αναπαράγει από μόνο του καθώς και να προκαλέσει σχηματισμό κύστη
Απόσμηση: Μάλλον παρόμοιο με μια κύστη, και οι δύο είναι κάψουλες γεμάτες υγρό. Ωστόσο, στην κατάσταση ενός αποστήματος, είναι κανονικά πύον που είναι μέσα σε αυτό. Το πύον αναπτύσσεται λόγω μόλυνσης καθώς και για την απαίτηση να το εξαγάγετε για να σταματήσετε τον πόνο
Μαστοειδίτιδα: Το μαστοειδές είναι ένα οστό που βρίσκεται πίσω από το αυτί. Συχνά μπορείτε να δημιουργήσετε μια λοίμωξη καθώς και ως αποτέλεσμα, μπορεί να εξαπλωθεί στο μαστοειδές οστό για αυτό το λόγο που ενεργοποιεί το κομμάτι πίσω από το αυτί
Όγκος: Ένας όγκος αναπτύσσεται όταν τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται σε ένα ανεξέλεγκτο καθορισμό καθώς και το κομμάτι τύπου Α. Μπορεί να είναι καλοήθη ή κακοήθη, ωστόσο είναι καλύτερο να το επιθεωρηθεί από ιατρικό επαγγελματία
Δερματίτιδα: Εάν έχετε κάποια δερματική λοίμωξη, ιδιαίτερα πίσω από το αυτί σας, μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα που με τη σειρά του ενεργοποιεί ένα κομμάτι πίσω από το αυτί
Καρκίνος: Ένα κομμάτι πίσω από το αυτί μπορεί επίσης να είναι η αιτία του καρκίνου καθώς και είναι καλύτερο να το επιθεωρηθεί αν το έχετε παρατηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν δείτε ότι το κομμάτι σας σας προκαλεί κάποιο πόνο ή οδηγεί σε ζάλη, να το επιθεωρηθεί αμέσως. Μπορεί να είναι ο δείκτης κάποιας σοβαρής ασθένειας ή ασθένειας.

Εδώ είναι η λίστα των θεραπείων σπιτιών για το κομμάτι πίσω από το αυτί
Οι θεραπείες του σπιτιού που παρέχονται παρακάτω είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές, καθώς και μπορούν γρήγορα να απαλλαγούν από το κομμάτι. Ωστόσο, εάν έχετε αμφιβολία, πάντοτε επιθεωρείτε από έναν εμπειρογνώμονα για να σταματήσετε αργότερα οποιοδήποτε είδος προβλημάτων.
[SC: MediaD]

2. Φαντάσματα
Τα δαμάσκηνα είναι πολύ μεγάλαnullnull

Το Blogger Stylish Curvy εισάγει τη δική της γραμμή ενδυμάτων, Kin by Kristine!

Προσπαθώντας να βρείτε τις επιλογές εργασίας για το μέγεθος της εργασίας; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα καθώς και στυλ εμπειρογνωμόνων, με μέγεθος 30.

9 Έκτακτοι τρόποι για το πώς να χρησιμοποιήσετε τον καφέ για τη φροντίδα του δέρματος

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα φλιτζάνι καφέ στα χειμερινά πρωινά και τις συνομιλίες του βραδινού Chit. Φέρνει τη ζωή και την ψυχή σε σας, κυριολεκτικά. Αλλά αναρωτήθηκε ποτέ πώς μπορεί να είναι μια μεγάλη βελτίωση για τα καθήκοντα ομορφιάς σας; Ακολουθήστε τις τεχνικές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τον καφέ για φροντίδα του δέρματος.
Συμβουλές ομορφιάς καφέ
Μην αναρωτιέστε μόνο και περιπλανηθείτε καθώς έχω στρογγυλοποιήσει τρόπους για να βάλετε τον καφέ στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Εδώ είναι μερικές εκπληκτικές συμβουλές ομορφιάς καφέ.

1. Εξαλείφει κάτω από τα μάτια τσάντες
Αυτό είναι για όλους τους εργάτες και εκείνους από εσάς που δεν έχετε δοκιμάσει τον ύπνο λόγω ευερέθιστων ρουτίνων εργασίας.
Το παιχνίδι αλλαγής είναι ο καφές που όχι μόνο ενεργεί στα πρησμένα μάτια σας, αλλά είναι μια μεγάλη βελτίωση για τον εγκέφαλό σας.
Συναρμολογήστε τους χώρους του καφέ και κρατήστε τα στην άκρη ώστε να μπορούν να κρυώσουν. Μόλις τελειώσετε, εφαρμόστε τα κάτω από τις βλεφαρίδες σας και στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια, απολαύστε τον εαυτό σας σε ένα μπάνιο πίσω για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε από το έδαφος του καφέ με λίγο εκπληκτικό νερό.

Πηγή: helloglow.co2. Ελαχιστοποιεί την κυτταρίτιδα
Ένα πράγμα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι κυρίες είναι εκείνες οι κακές καταθέσεις στους μηρούς και τους γλουτούς μας που ονομάζεται κλινικά κυτταρίτιδα. Και καμία ποσότητα πρώιμου πρωινού λεμονιού και μέλι δεν πρόκειται να ελαχιστοποιήσει αυτό. Ένα τρίψιμο του δέρματος του καφέ έρχεται από μεγάλη βοήθεια, καθώς η απολέπιση και το μασάζ καταβάλλουν την προσπάθειά τους να διεγείρουν τη ροή του αίματος και να σφίξουν το δέρμα.
[Επίσης, διαβάστε: Εναλλακτική λύση για μικροσκοπικά]

Πηγή: WordPress.com3. Πρόσωπο
Το σπιτικό κατώφλι καφέ είναι ιδανικό για το πρόσωπό σας, καθώς όχι μόνο απολέπτει το δέρμα σας, αλλά και αποτρέπει την ξηρότητα.
[Επίσης, διαβάστε: εφηβική φροντίδα δέρματος]

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε 1/2 φλιτζάνι καφέ, 1/2 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη και 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Μόλις φτιάξετε την πάστα να το εφαρμόσει στο πρόσωπό σας. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μασάζ το τρίψιμο στο πρόσωπό σας με ήπια κυκλικές κινήσεις. Ακολουθήστε το με το πλύσιμο με το νερό και εφαρμόστε την πολύ αγαπημένη ενυδατική κρέμα σας.
Πηγή: Instyle.com4. Απολέπιση του δέρματος
Όταν αφορά τον τρόπο χρήσης του καφέ για την περιποίηση του δέρματος, οι χώροι του καφέ χρησιμεύουν ως εξαιρετικά απολεπισία χάρη στη συνοχή του. Στην πραγματικότητα, οι κόκκοι καφέ έχουν καφεϊκό οξύ το οποίο ενισχύει πραγματικά την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος.

Εφαρμόστε το 1/3ο φλιτζάνι καφέ στο υγρό τριχωτό της κεφαλής σας. Τώρα το μασάζ σε κυκλική κίνηση για περίπου 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Ακολουθήστε το χρησιμοποιώντας σαμπουάν και κλιματιστικό.
Πηγή: mfrannie.com7. Αποχρώσεις
Απλά ανακατέψτε 1 ή 2 κουταλιές του καφέ αλεσμού σε μια χούφτα κλιματιστή μαλλιών. Αφήστε το στα μαλλιά σας για περίπου 5 λεπτά. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να αυξήσετε το καστανό καφέ χρώμα των μαλλιών σας.
Πηγή: wikihow.com [SC: MediaD]
8. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος
Ακούσετε για κύβους πάγου καφέ; Εάν δεν έχετε τότε πρέπει να το καταφέρετε εκ των προτέρων και να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο. Αυτό θα αναζωογονήσει το δέρμα σας ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο.
Κάθε πρωί πάρτε έναν από τους κύβους και εντοπίστε την περιοχή των ματιών σας, καθώς και τη δομή των οστών γύρω από τα μάτια σας. Μόλις κάνετε αυτή την τεχνική, θα επωφεληθείτε από την ελαχιστοποιημένη πρήξιμο και το σφικτό δέρμα.
Πηγή: tastespotting.com9. Καταπραΰνει τα πόδια και τα χέρια
Συνδυάστε και συνδυάστε 1 φλιτζάνι παρθένο λάδι καρύδας με ½ φλιτζάνι καφέ (οποιαδήποτε μάρκα) και 1-2 κουταλιές του εκχυλίσματος βανίλιας. Κάντε μια μπανιέρα που αποτελείται από ζεστό σαπουνόνερο και βουτιά τα πόδια σας σε αυτό για περίπου 10 λεπτά. Ενώ το κάνετε αυτό, εφαρμόστε 1 κουταλάκι της σούπας καφέ του καφέ στα πόδια σας σε μια κυκλική κίνηση για καλύτερη απολέπιση του δέρματος.
Πηγή: makeupandbeauty.comfollow το ξεπλύνετε τα πόδια σας σε ζεστό νερό και στη συνέχεια τα πατάτε στεγνά. Εκεί είστε με χαρούμενα, χαμογελαστά και υγιή πόδια που μπορείτε να καμαρώνετε για να ζηλέψετε. Μπορείτε να το επαναλάβετε και στα χέρια σας για να πάρετε ομαλό και μαλακό δέρμα.
Τώρα που έχετε ανακαλύψει την καλοσύνη της καφεΐνης ως τρίβει το δέρμα του καφέ, τρίβει το σώμα του καφέ, μάσκα καφέ και πλύσιμο προσώπου καφέ, το παίρνετε θρησκευτικά στη ρουτίνα ομορφιάς σας και ενημερώστε μας τα αποτελέσματα.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε ευχαριστημένοι και χαμογελώντας για το πώς να χρησιμοποιήσετε τον καφέ για φροντίδα του δέρματος. Είθε οι ιδέες ομορφιάς του καφέ να κάνουν το δέρμα και το χαμόγελο της υγείας σας.