Έκθεση TPS της Τρίτης: Linden Draped Jersey Sheath Dress

Οι καθημερινές αναφορές TPS υποδηλώνουν ένα κομμάτι της κατάλληλης εργασίας ενδυμασία σε μια σειρά τιμών. Αυτό το φόρεμα είναι σαν ένα ψηλό ποτό νερό – φαίνεται εύκολο αλλά κομψό. Το νομισματοκοπείο είναι πανέμορφο, αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, το θέλω πιο μαύρο. Μου αρέσει ότι είναι και το χέρι πλύση, επίσης. Είναι $ 298 στο Bergdorf Goodman (και ο Neiman Marcus φαίνεται να έχει περισσότερο από το μαύρο σε απόθεμα). Η Elie Tahari Linden Draped + φόρεμα με φόρεμα Jersey εδώ είναι μερικές επιλογές χαμηλότερης τιμής (ένα, δύο, τρεις) και δύο εναλλακτικές λύσεις μεγέθους (ένα, δύο). Είδα ένα καταπληκτικό κομμάτι που θα θέλατε να συστήσετε; Παρακαλώ e-mail tps@corporette.com. (L-All) Είμαστε συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών και το Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert-Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση Pals & Family, 40% από την αγορά πλήρους τιμής σας!
BANANA Republic Factory-Εξατομικευμένη Φιλική & Οικογενειακή Εκδήλωση, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – έως και 50% έκπτωση σε όλα. Όλα τα τζιν 49,95 δολαρίων; επιπλέον 15% off tops, shirts & παπούτσια
LOFT – 50% έκπτωση σε όλα και δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση κλήσης, έως και 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η καλοκαιρινή πώληση είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε έως και 60% έως 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Victoria’s Secret-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
BUFFY – έως και 35% έκπτωση στο κρεβάτι τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%

Μερικές από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας εδώ στο Corporette…
12 Εύκολα ενημέρωση για το γραφείο

Εύκολοι τρόποι να θυμάστε να πάρετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για δουλειά στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές για έμπνευση ρούχων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Προσαρμογή hoodies εξάχνωσης Ιδιαίτερα για να ικανοποιήσετε τις προτιμήσεις των ανδρικών πελατών σας

Εξατομίκευση hoodies εξάχνωσης ιδιαίτερα για να ικανοποιήσετε τις προτιμήσεις των ανδρών πελατών σας
05/12/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Τα σακάκια καθώς και τα hoodies είναι ένα από τα πιο κομψά είδη ενδυμάτων. Ωστόσο, αυτό που τους κάνει ακόμα πιο κομψό είναι η επιλογή εξατομίκευσης που προσφέρουν οι κορυφαίοι και αξιόπιστοι κατασκευαστές ενδυμάτων. Σημαίνει ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν την ελευθερία να εξατομικεύσουν σχεδόν οτιδήποτε από τα σακάκια εξάχνωσης τους σύμφωνα με τις δικές τους καθώς και τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Η προσαρμογή βοηθά στη στόχευση συγκεκριμένων πελατών πιο γρήγορα καθώς και βολικά. Αυτό, στη συνέχεια, επιταχύνει την πώληση με σημαντικό περιθώριο.
Κυριαρχία των πελατών Guy
Χωρίς να είναι σεξιστική, δεν είναι τέχνασμα ότι ο τύπος φοράει hoodies περισσότερο από τις γυναίκες. Έτσι, οι μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει να εξατομικεύουν το χύμα τους, τις περισσότερες φορές, διατηρώντας τις ανάγκες, τις απαιτήσεις καθώς και τις προτιμήσεις των ανδρών. Όπως για παράδειγμα, τα ανοιχτά χρωματικά ή τα σακάκια δεν θα κάνουν καλά μεταξύ των ανδρών πελατών. Προτιμούν πιο σκούρες αποχρώσεις. Επίσης, όπως τα ανοιχτά χρώματα, τα διαφορετικά στυλ ή τα περιττά σχέδια δεν αποτελεί εξέχουσα επιλογή για τα hoodies των ανδρών.

Για τους πελάτες Guy, υπάρχουν τρεις ζώνες χωρίς κινδύνους στο τμήμα εξατομίκευσης των hoodies καθώς και τα σακάκια εξάχνωσης που είναι εξαιρετικά ασφαλή-
Αθλητισμός;
Κινηματογράφος;
Βιντεοπαιχνίδια;

Αθλητισμός
Τα αποτυπώματα ή τα γραφικά σχετικά με τα εξέχοντα αθλήματα σε σακάκια καθώς και τα hoodies είναι μια εξαιρετικά χωρίς κίνδυνο καθώς και εξέχουσα επιλογή. Ο τύπος θέλει να δείξει την ριζοβολία τους σε οποιοδήποτε είδος αθλητισμού ή ομάδας. Εκτός από τα αθλήματα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο καθώς και το ποδόσφαιρο έχουν τον επιπολασμό τους καθώς και την τάση γύρω από τις εποχές. Το όνομα συγκεκριμένων ομάδων ή παικτών θα έκανε καλά. Επίσης, τα γραφικά, οι κρατικές μπάλες, είναι μια ακόμη μεγάλη επιλογή.

Κινηματογράφος
Οι ταινίες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις στα σακάκια είναι ακόμη μια ακόμη εξαιρετική επιλογή. Οι υπερήρωες καθώς και οι ταινίες δράσης λατρεύονται από τον Guy σε όλο τον κόσμο. Όπως και οι X-Men, καθώς και γρήγορες και εξαγριωμένες σειρές, Superman, Batman, Star Wars, καθώς και ακόμη και ο Χάρι Πότερ έχει πάει εξαιρετική με τα μπλουζάκια εξάχνωσης. Επομένως, δεν υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν καλά σε hoodies εξάχνωσης καθώς και σακάκια.
Παιχνίδια
Καταπολέμηση δράσης γεμάτα δράση βιντεοπαιχνίδια που είναι οπτικά πλούσια είναι τα αγαπημένα των ανδρών. Η τηλεφωνική κλήση της σειράς είναι παρόμοια, ενώ αυτές τις μέρες ο νέος «ιππότης-μεσαιωνικός πόλεμος» είναι στο μυαλό όλων. Έτσι, τα γραφικά των προεξέχοντων βιντεοπαιχνιδιών, δηλώνουν τους χαρακτήρες ή οποιοδήποτε είδος αξεσουάρ, θα προσφέρουν εντελώς σε hoodies καθώς και χονδρικά.

Ο αριθμός των δυνατοτήτων αποτύπωσης στις προαναφερθείσες τρεις «ασφαλείς ζώνες» σε μάλλον αμέτρητες. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι απλώς να συνδεθείτε με τα σωστά εξαγνισμένα ρούχα χονδρέμπορο που προσφέρουν λεπτομερείς επιλογές εξατομίκευσης στην πρώτη θέση.

Ετικέτες:
Υποσυμβατώς χονδρέμπορο
Κατασκευαστής εξαγριωμένου hoodies
κατασκευαστές ενδυμάτων εξάχνωσης
σακάκια εξάχνωσης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Καταπολέμηση του μηρού με στυλ χάρη στη νέα περιορισμένη έκδοση Bandelettes από την Ashley Nell Tipton!

Ψάχνετε για επιλογές εργασίας για το μέγεθος της εργασίας; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα και επαγγελματικό στυλ, μέχρι ένα μέγεθος 30.

Τα ζωντανά πουκάμισα Tee

είναι η τοποθεσία όπου μπορείτε να πάρετε ένα εκπληκτικά αξιολάτρευτο καθώς και αξιαγάπητα μπλουζάκια, καθώς και να συμβάλλετε σε μια ευγενή αιτία την ίδια στιγμή ονομάζεται “Alive”. Η ιστορία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, αφού ξεκίνησε από μια ιδέα καθώς και τελείωσε ως μια τεράστια δουλειά που συμβάλλει πραγματικά στην εξοικονόμηση απειλούμενων ζώων.

Ο προγραμματιστής του είναι ο Christian Lindemann, γερμανός εικονογράφος που εργάζεται από το Αννόβερο, στα βόρεια της Γερμανίας. Είναι ο ιδιοκτήτης καθώς και ο διοργανωτής, καθώς και αυτό υπονοεί ότι προσφέρει με όλο το σχεδιασμό, τις αποστολές, απαντώντας σε ερωτήσεις πελατών, χειρισμό καταστημάτων, καθιστώντας το χαρτί να λειτουργεί καθώς και έτσι.
Το T-Shirtcrocodile T-Shirtthe Hippo αντιπροσώπευε την ιδέα του για την τελική του εξέταση (2003) στο Πανεπιστήμιο Hawk Hildesheim, για να πάρει τελικά το πτυχίο του στο γραφικό σχέδιο. Μετά την ανάπτυξη του επιχειρηματικού λογότυπου, καθώς και την επιλογή του ονόματος “Alive”, ο Christian Lindemann ήθελε να στυλ ένα από τα πιο απειλούμενα και ασυνήθιστα ζώα, οπότε ανέπτυξε τον Javan Rhino από την Ινδονησία. Έκανε τρία στυλ στον ρινόκερο, καθώς και τα εκτύπωσε σε 100 μπλουζάκια το καθένα.
Εκείνη την εποχή, ο εκπαιδευτής του καθώς και οι συνάδελφοί του αγκάλιασαν την ιδέα, καθώς και αγόρασαν πολλά μπλουζάκια από αυτόν. Εν τω μεταξύ, δημιουργήθηκε ο χώρος, καθώς και ήταν καιρός να τα μπλουζάκια για να γίνουν μεγαλύτερα. Ο Christopher σταματάει το καθημερινό του καθήκον το 2007 καθώς και επέλεξε να πάει με πλήρη απασχόληση, καθώς και να επικεντρωθεί στις εικονογραφήσεις του για περιοδικά καθώς και στο εμπορικό σήμα του, φυσικά.
T-shirtfox T-shirtcheck από το κατάστημά του: και μην φύγετε χωρίς μπλουζάκι! Τα στυλ είναι πολύ χαριτωμένα, καθώς και να θυμάστε, για κάθε πώληση που δωρίζει μεταξύ 1 καθώς και 2 ευρώ στο WWF (Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής για τη Φύση). Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη διαφύλαξη των ζώων που θα εμφανίζονται στα μπλουζάκια του. Μερικά από αυτά είναι: Red Panda, Sumatran Elephant, Indian Crocodile (Gharial) καθώς και ο Mauritius Parakeet. Από τις πωλήσεις του, συνέβαλε 500 ευρώ στο WWF για το εξαιρετικά ασυνήθιστο Amur-Leopard το 2009.
Όλα τα στυλ εκτυπώνονται σε αμερικανικά ρούχα ρούχων. Τα στυλ εκτυπώνονται κυρίως σε μια διαδρομή 100 αντιγράφων. Μετά την προσφορά ενός στυλ, θα εξαφανιστεί μόνιμα (μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις). Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κλασικά που θα ανατυπωθούν τακτικά. Αυτά είναι: το Sneaker Bird, το Red Panda, το Rockin Birdie, ο Chris Crocodile καθώς και ο ελέφαντας ποδηλασίας.
Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε hoodies, μπλουζάκια για παιδιά, γούνινα καλούς φίλους, ημερολόγια ή kraken plushies.
OWL T-shirtoctupus Tee πουκάμισα για τα αυτοκόλλητα Printed Trested You Like Tous Works, φροντίστε να επιθεωρήσετε το χαρτοφυλάκιό του. Ακριβώς εδώ είναι μερικές από τις εκπληκτικές εικονογραφήσεις που έκανε για τα περιοδικά:
Τα ακουστικά T-Shirt Designsmokers Tee Shirts Designanimal T-Shirtanimal T-Shirtanimal T-Shirtschool T-Shirt T-Shirt
0/5 (0 κριτικές)

Πώς να συνδυάσετε ουδέτερα σχέδια νυχιών με κοσμήματα αυτό το φθινόπωρο

Όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι για την εποχή του φθινοπώρου. Εάν δεν αισθάνεστε έτσι, δείτε αυτά τα σχέδια νυχιών πτώσης μπορεί να σας βοηθήσουν να πάρετε κάποια έμπνευση. Όποιος αρνείται ότι το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ κάνει ό, τι δεν μπορούν να προχωρήσουν από το καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για φωτισμό καρύδας, αρωματισμένα κεριά ενώ εργάζεστε από το σπίτι είτε αρνείται να εγκαταλείψει τα κοραλλιογενή και με αυτά τα ουδέτερα μανικιούρ νυχιών.

Ψάχνετε για κάποια σχέδια νυχιών πτώσης για να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν για να ταιριάζει με το κόσμημά σας; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Είτε πηγαίνετε στο σαλόνι είτε το κάνετε μόνοι σας, είναι διασκεδαστικό να εμπνευστείτε! Θα θέλαμε να συγκεντρώσουμε μια συλλογή από τα αγαπημένα μας σχέδια, ώστε να μπορείτε να μάθετε ποιο στυλ θα θέλατε να δοκιμάσετε.

Εδώ μερικές συμβουλές για να πάρετε τον τέλειο συνδυασμό ουδέτερου καρφιού με το κόσμημά σας:

Ματ βερνίκια νυχιών

Η επιλογή υλικών για βερνίκι νυχιών είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εκτός από το χρώμα, φυσικά. Επιλέξτε ένα ματ υλικό έτσι ώστε να δείξει μια μαλακή και τέλεια εντύπωση πτώσης.

Χρώμα διαβάθμισης

Μετά από αυτό, επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με τα φινάλε του, όπως το χλωμό, το κοραλλιογενές, το μαλακό πορτοκαλί, το καφέ ή μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται στυλ διαβάθμισης από κάθε δάχτυλο. Θα δημιουργήσει μια γλυκιά εντύπωση.

Δείτε επίσης

Δώρο, κοσμήματα
Το τέλειο δαχτυλίδι που ψάχνετε

Γαλλικό μανικιούρ

Γαλλικό μανικιούρ ή μπλοκ χρώματος που βασικά όλοι θα το αγαπήσουν. Επειδή είναι εύκολο να εφαρμοστεί, απλώς υποβάλετε αίτηση για ένα χρώμα και ναι, όλοι ρυθμίσατε.

Χρυσό κόσμημα

Και…. Αυτό είναι που περιμένουμε, αν έχετε μια συλλογή κοσμημάτων, τότε βγάλτε το χρυσό κοσμήμα σας και το φορέστε με αυτά τα νυχτερινά τέχνη. Και δείτε το γλυκό των χεριών σας που θα πάρετε.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για περισσότερα νύχι inspo ..

Πώς έχω στυλ ευρύχωρο παντελόνι και κορυφή καλλιέργειας

εκμεταλλεύομαι τον καιρό, προ-πτώση ενώ είναι ακόμα ζεστό. Την άλλη μέρα, φορούσα αυτό το παντελόνι ευρείας πόδι και την κορυφή της καλλιέργειας, ενώ έξω με φίλους. Αγαπήστε αυτό το zimmermann floral print crop. Προηγουμένως φορούσα αυτήν την floral top με τα αντίστοιχα σορτς εδώ για το brunch μου. Από τη στιγμή που το έλαβα, δεν μπορούσα να περιμένω να το ανακουφίσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το φορούσα επίσης σε διακοπές σε συνδυασμό με αυτό το λευκό παντελόνι για δείπνο.
Για τη σημερινή ανάρτηση, σχεδίασα την κορυφή της καλλιέργειας off-shoulder με αυτό το παντελόνι ACLER Wide-Leg που έλαβα κατά τη διάρκεια της επίδειξης φορτηγών Moda Operandi πέρυσι. Λατρεύω την εφαρμογή και το υπερβολικό παντελόνι ευρείας πόδι Το χρώμα του παντελονιού είναι απολύτως κάτι που σχεδιάζω να ενσωματώσω στην πτώση μου φαίνεται αυτή τη σεζόν. Για το φθινόπωρο, σχεδιάζω να το φορέσω με μια μπορντό πλεκτή ή μπλούζα. Με αυτή τη στολή, ολοκλήρωσα το βλέμμα με ένα strappy σανδάλια και μικροσκοπική τσάντα κουβά που συμπληρώνει τους χρωματικούς τόνους της εμφάνισης.

Τι φοράω:
Κορυφή: Εδώ/εδώ, πολύ περισσότερα εδώ
Παντελόνια: Εδώ, δοκιμάστε αυτό εδώ/εδώ
Τσάντα: Εδώ ή εδώ, πολύ περισσότερα εδώ
Παπούτσια: εδώ
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε τα κοστούμια αποκριών σας

Εδώ είναι τι να φορέσετε αυτό το νέο…

Διασκεδαστικά φορέματα άνοιξη για να φτάσετε τώρα

Τα απαραίτητα για ντουλάπα πρέπει να έχετε τώρα

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

όνομα

όνομα

όνομα

όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Giveaway: Πέντε νικητές παίρνουν ένα ζευγάρι τακούνια άνεσης από το Ukies

Είμαι ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω τους ανθρώπους σε μια νέα μάρκα παπουτσιών που επιδιώκει να γεφυρώσει το χώρο μεταξύ της άνεσης καθώς και του στυλ για τις αντλίες των γυναικών: Ukies. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομίας νανοογέλου της μάρκας εξασφαλίζει την άνεση καθώς και την υποστήριξη σε κάθε βήμα – δεν υπάρχουν πολύ περισσότερα πέλματα ή ένθετα. Η μάρκα έχει σήμερα δύο βασικά στυλ στη συλλογή AM-PM, που δημιουργήθηκε για να σας μεταφέρει από το γραφείο στο δείπνο. Η πρώτη είναι η αντλία Arianna (απεικονίζεται), μια παραδοσιακή αντλία 3 “που είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα: κόκκινο Python Nappa, Black Nappa, Gold Nappa, καθώς και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Beige, για $ 199. Το δεύτερο είναι το Παρίσι, μια φτέρνα 3,5 “με πλατφόρμα .5”. Διατίθεται σε μαύρο καθώς και ρουζ Nappa, εκτός από ένα μαύρο και ναυτικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όλα αυτά που τιμολογούνται στα $ 209. Και τα δύο παπούτσια είναι διαθέσιμα σε μισά και ολόκληρα μεγέθη, 6-11.
Πιστεύω ότι είναι και τα δύο εξαιρετικά παπούτσια, γι ‘αυτό είμαι εκστατικός για να αποκαλύψω ότι πέντε τυχεροί επισκέπτες θα κερδίσουν ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής τους. Είναι απλό να εισάγετε: αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω (παρακαλώ συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας!) Καθώς και να μας πείτε: Ποιο είναι το πιο κρίσιμο πράγμα που ψάχνετε σε ένα ζευγάρι τακούνια γραφείου;
Εικόνα: Η αντλία Arianna στο Red Python Nappa, $ 199 στο Ukies.com.
Ενημέρωση από τις 14 Απριλίου: Το giveaway είναι πλέον κλειστό. Πείτε ευχαριστώ σε όλους όσους μπήκαν!

Οι κανόνες: Οι επισκέπτες πηγαίνουν στο giveaway αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω που μας λέει το πιο κρίσιμο πράγμα που ψάχνετε σε ένα ζευγάρι τακούνια. Πέντε νικητές θα επιλεγούν το πρωί της Τρίτης 14 Απριλίου (που επιλέγονται από την Kat μέσω του Random.org), καθώς και ο καθένας παίρνει για να επιλέξει ένα ζευγάρι είτε της αντλίας Arianna είτε του Παρισιού, που βρίσκεται σε απόθεμα. Πρέπει να συμπεριλάβετε το email σας στο πεδίο διεύθυνσης email, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με το KAT σε περίπτωση που κερδίσετε το giveaway. Οι πληροφορίες σας θα κρατηθούν με εμπιστοσύνη από την Corporette® σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Corporette®, καθώς και θα επικοινωνήσετε μόνο με την KAT σε περίπτωση που κερδίσετε το giveaway. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω νομικών λόγων, ο διαγωνισμός αυτός είναι διαθέσιμος μόνο στους ενήλικες κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι νικητές θα έχουν μία εβδομάδα για να ανταποκριθούν στο KAT στην ασφάλιση να διεκδικήσουν το βραβείο τους ή ένας νέος πρωταθλητής ή νικητές θα επιλεγεί.

Αποκάλυψη: Η Corporette® χρεώνει τους διαφημιζόμενους μια χρέωση για την προώθηση των δώρα.

2018 Ιδέες Boho για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας για την άνοιξη

2018 Ιδέες Boho για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας-από τα φορέματα off-the-shoulder έως τα τυπωμένα παντελόνια μέχρι τα κεντημένα τζιν, αυτά τα κομμάτια από την H & M Boho Blooms Spring Collection 2018 θα είναι καταπληκτικά για την ντουλάπα σας.

Imaan, Anna & Andreea θέτουν στο Μπουένος Άιρες για την εκστρατεία της άνοιξης του 2018 της H & M

Αγοράστε τα βλέμματα:

Η άνοιξη της μόδας δεν χρειάζεται να σκάσει με ζεστά αποχρώσεις – αντ ‘αυτού, κοιτάξτε σε σκοτεινά florals, βικτοριανά μπλούζες και κεντημένο denim.

2018 Ιδέες Boho για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση της άνοιξης σας

Αγοράστε τα βλέμματα:

Προσελκύουν κορυφαία μοντέλα Imaan Hammam, Anna Ewers και Andree Diaconu για τις εικόνες που έχουν υποστεί ηλιόλουστη για αυτή τη συλλογή. Τα μοντέλα ενώνουν τους ηθοποιούς Winona Ryder και την Elizabeth Olsen, όπου χορεύουν στους δρόμους, διαδίδοντας ένα μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης.

Η εκστρατεία Spring 2018 της Imaan Hammam H & M

Αγοράστε τα βλέμματα:

Andreea Diaconu H & M Boho Outfit

Αγοράστε τα βλέμματα:

Το Andreea Diaconu αστέρια στην εκστρατεία της H & M Spring 2018

Αγοράστε τα βλέμματα:

Ο Andreea Diaconu και ο Imaan Hammam εμφανίζονται στην εκστρατεία Spring 2018 της H & M

Αγοράστε τα βλέμματα:

Δείτε επίσης

Μόδα, κατάστημα και στυλ
Εξερευνήστε τα νέα ρολόγια του σκανδιναβικού τρόπου ζωής μέσω του Skandi Indonesia

H & M Bohemian Style for Spring 2018 καμπάνια

Αγοράστε τα βλέμματα:

Κάντε μια δραματική δήλωση με ρέουσες φούστες και βικτοριανά μπλούζες.

Το Imaan Hammam εμφανίζεται στην εκστρατεία της άνοιξης του H & M.

Αγοράστε τα βλέμματα: