Βασικός οδηγός για το στυλ HoundStooth Pattern Αυτό το φθινόπωρο

σκέφτηκε ως κλασικό, το HoundStooth Print έχει ελεγχθεί από τη στιγμή και πάντα δίνεται η ζωή σε μια πολύ πιο σύγχρονη μέθοδο για το φθινόπωρο καθώς και την ντουλάπα χειμώνα. Φέτος, είμαστε όταν και πάλι βλέπουμε την επιστροφή του μοτίβου Houndstooth από όλα τα αξεσουάρ καθώς και τα ρούχα.

βιτάλης
Αυτό το μοτίβο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του 1990, όταν οι σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών όπως ο Chanel, ο Louis Vuitton, ο Emporio Armani, καθώς και ο Moschino προσαρμόζουν το μοτίβο Houndstooth στις συλλογές τους. Τα χρώματα ήταν αρχικά μαύρα και λευκά, αν και τώρα τα χρώματα του μοτίβου έχουν προσαρμοστεί σε ό, τι είναι σε εποχή αυτή τη στιγμή. Ένα δροσερό, χαλαρό σύνολο είναι εξίσου κρίσιμο με μια βραδινή εμφάνιση. Σας μεταφέρουν από μια θέση σε μία ακόμη, ενώ σας κάνουν να σας εύκολο και σίγουρο.

wendyslookbook
Μια άλλη μια φορά η εκτύπωση Houndstooth επιστρέφει στις ντουλάπες μας, ακριβώς εγκαίρως για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο, καθώς είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που είναι πίσω. Η κυριαρχία της σιλουέτας από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο, το θέμα HoundStooth High-Contrast παρουσιάζει ένα συνδυασμό vintage πνεύματος με μια σαφώς ανδρογόνο γοητεία. Από προϊόντα ενδυμάτων που είναι γενικά μαύρα καθώς και λευκά σε άλλα που είναι μπλε ή αποχρώσεις του κόκκινου. Αυτή η μόδα του φθινοπώρου έχει παράσχει σε αυτή την κομψή εκτύπωση.

Παυινένιο
Μετακινηθείτε προς τα κάτω για πολύ περισσότερα, καθώς και για καταστήματα θεμελιώδους οδηγού για το στυλ HoundStooth αυτό το φθινόπωρο:

mari_malibu
Hannah Houndstooth Tee πουκάμισο
μοναχικός
Plus Houndstooth Bishop Sleeve Jacket
itsjustinesjournal
Σχέδιο Shein Houndstooth Batwing Sleeve Sweatshirt Vest
Σάλιο λαιμός houndstooth εκτύπωση διπλό στήθος blazer
inthestyle.com
aresaixala
Plus Lapel Neck Houndstooth Print Blazer & Cami Dress
Τρελός για καρό κρέμας καρό μικροσκοπικό φούστα
@sophielouisesDiary
Κουμπί εκτύπωσης Houndstooth Λεπτομέρεια φούστα bodycon
@mandisfashionworld